Enots Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar çok mutsuzum, yaklaşık 10 gün önce hacklendim blizze 2 mesaj atmama rağmen cevap gelmedi..bana birisi 10 gün trail verebilirmi böylelikle oyuna cd parası vermeden yine aylık ücreti ödiyerek yeni acc almış gibi devam edebilirim hemde siz 1 ay beleş oynarsınız :) şimdiden teşekkürler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Pardon [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi versek bile yinede cd yi almak zorundasin[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bulldog haklı :( kısa zmaanda geri alırsın umarım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Tüh ya, saolun yinede bilginiz için çok teşekürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Aslında yinede lazım bana, oyuna girip GM e mesaj atarım adam online olursa kimsin ne edersin diye bi sorarım. Gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar, yardımcı olursanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen serverını ve guildini söyle bi dm nin nickini .Aynı serverda oynuyosak ulasalım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 BL-Alliance Araen Venture Co.-Horde Charge The Maelstorm-Alliance zuxzux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 her ayni amacli konuya yazdigim gibi... telefonla ara adamlari[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hacklenmiş olsan bile her şeyini geri veriyorlar bildiğim kadarıyla hacklenmeden önceki halin neyse aynısını loglardan bulup veriyorlar geri.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 venture co daki charına ulaşmaya çalışıcam , umarım faydası olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede geri alırsın acconutunu[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 geçmiş olsun arkadaşım. geçenlerde çok ilginç bi olay yaşadım senin ki gibi. bende acc yi açamadım bir kafeden. kafe sahibide ya sıkma canını ben sana acc açayım dedi hemen. parasız oynarsın dedi o nasıl oluyo dediğimde bu ücretsiz server dedi. :DD bence böle bi kafeden acc yeniden açabilirsin para vermeden. ama hala nasıl olduğunu anlamış değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: ozanguclu84, 11 Kasım 2005 10:56 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun arkadaşım. geçenlerde çok ilginç bi olay yaşadım senin ki gibi. bende acc yi açamadım bir kafeden. kafe sahibide ya sıkma canını ben sana acc açayım dedi hemen. parasız oynarsın dedi o nasıl oluyo dediğimde bu ücretsiz server dedi. :DD bence böle bi kafeden acc yeniden açabilirsin para vermeden. ama hala nasıl olduğunu anlamış değilim :D illegal serverlar var, hiç tavip etmiyoruz ve oynayanları kınıyoruz.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şu anda kendi bilimde oynuyorum orjinalini ama bunu yapan bir kaç kafe gördüm o açıdan sölemiştim yoksa öle bişi bende istemem neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 allah bilir cafenin serverından emulatörle açmıştır :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar