-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ata'm izindeyim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bugün sabah 8.50 sularında kampüsteydim.saat tam 9.05te sireni duyan herkes olduğu yerde kaldı bir dakika boyunca hayat resmen durdu.İlk defa bu şekile bi saygı duruşu yaşadım çok etkilendim yaw:( En güzelide okulda son zamanlarda artan bazı çapsız provakatörlere karşı atam sen rahat uyu senin gençliğin dimdik ayakta mesajını vermekti.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ''Bu ülke Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz.'' -Uğur Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 herşeyiyle bize örnek olan insanın izindeyizzzzz.... keşke onu görebilseydim :([signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Umarım bir gün izinde olmakla yetinmeyip, senin yolunda senin önüne geçebilecek birileri çıkar. Ancak o zamana kadar, Atam, izindeyiz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Atam izindeyiz, tatile çıktık yokuz. 40 sene sonra İran'dan beter olmaz Atam bu gidişle... Halimizi görsen kemiklerin sızlar. Keşke yaşıyor olsaydın... Keşke[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 10 Kasım 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hepmizin başı sağolsun. Umarım birdahaki nesil sadece 10 kasımda sembolik olarak ayakta duran değil onun gibi düşünen ilkelerine bağlı bir nesil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Atam izindeyiz .... =( Özlemle aniyorum kendisini.... Keske yasasaydi...! 6-7 yaslarindayken ilkokulda , Atatürk'ün hayatini yeni yeni ögreniyorduk... Hergün bir parca anlatiyorlardi onun hayatindan... Ve hergün gidip anneme ; anne Atatürk söyle yapmis böyle yapmis diye heyecanla anlatiyordum... Yavas yavas hayatinin sonuna yaklasiyorduk.... Kendimi öyle bir kaptirmisim ki... Ögretmen ; Ve Atamiz 10 Kasim 1938'de hayatini kaybetti dedigi zaman cok üzülmüstüm.. Eve gittigimde anneme ; Anne , Atatürk ölmüs diyip hüngür hüngür aglamaya baslamistim... Bunlari yazarken de gözlerim doldu... O yaslarda bile bunu böylesine derinden hissedebiliyorsam ne büyük bir Sevgidir bu![signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternitylylide..[Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Kasım 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pop-up Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu ülkeyi her 10 kasımda saygı durusunda durup Atatürk'ün izindeyiz diyip başımız saoulsun diyenler ve kemalistiz diyip onun açtığı yoldan yürüyenler diil onun gibi değisik dunusunebilen akıllı adamlar kurtarıcak kurtarırsa geçin boyle sadece govde gosterisinden ibaret olan seyleri. Buyuk adamdı ona hiç bir sey denemez ama herseyide tek başına yapmadığını ve yaptığı herseyin legit olmadığınıda(sırf kendi ikdidarını korumak icin -her ne kadar o zmn sartları icin gerekliymis gibi anlatılsada) unutmamak gerekir. Kısacası bi oturup bi adam gibi dusunun Ataturk olmasaydı bugun Turkiye olurmuydu diye... dusunemeyenlere ve ya usenenlere ben soyliyim oyle ya da boyle olurdu(daha mi iyi olurduk kotu mu oldurduk bilinmez -tarihin alternatifi yoktur-ama oyle yada boyle olurduk) Ataturk'e herhangi bir garezim yok amacım tartısma yaratmak diil zaten yukarda da belirtiğim gibi buyuk ve akıllı bir insan suphe goturmez. Kıl oldugum sey insanların boyle "ozel" gunlere takılıp Ataturk'un izindeyim muhabbeti yapması. 9:05 te 1 dakka saygı durusunda duracağınıza 1 dakka Turkiye için ne yapabilirim diye dusunsek cok daha yararlı bir gun olabilirdi 10 kasım bence. Ps: Amacım tartısma falan cıkarmak diil sadece Ataturk'un izindeyim diyip hic birşey yapmayan ve bu Ataturk fenomenine katılmanın dogru birşey olduguna inanan tiplere tabiri cayizse kıl oluyorum. [Bu mesaj pop-up tarafından 10 Kasım 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: -Cleglaw-, 10 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Ata'm izindeyim ): çok güzel ve anlamlı bir mesaj olmuş bu.. ne yazıkki bende çoğul konuşamıyor , atam izindeyim demekle yetiniyorum.. Halim Yağcioğlu , şiirinde "İnanın , Mustafa Kemaller tükenmez" demiş , keşke bende bu kadar emin olabilseydim , keşke bu ülke ; Atatürkçülüğü savunan ve tam anlamıyla uygulayan yöneticiler , vekiller tarafından yönetilseydi , keşke..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 o olmasaydı bugün hepimiz yunan mandası altında yada başka bir işgalci devlet altında köle misali yaşıyor olurduk. allah senden razı olsun Ulu Önder. yattığın yer cennet olsun. hepimizin başı sağolsun.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 saygıyla anıyoruz atamızı[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 her ne kadar artık izini kaybetmeye başlasak da Atam İzindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 daha atamız gb biri yok gelmedi 20. yüzyılın askeri ve siyasi yönden en dahi olan insanı izindeyiz[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: geffen, 10 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: atam izindeyiz. [signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Atatürk lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Yattığı yer de rahat uyuyordur, şu an ki durumdan memnundur umarım...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Su anda kanal 6 da gösteriyo hayatını atatürk ün yani gerçekten dünyaya belki bi daha hiç gelemeyecek bir önderdi O . mekanı cennet olsun. atam izindeyiz ![signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Atam sen rahat uyu umarım senıın kadar olmasakda bu ulketı kalkındırmaya çalışıcaz..Sen rahat uyu her ne kadar olamasanda..ATAM İZİNDEYİZ...[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 NE SENDEN GEÇERİZ NE DE SENİN ESERİNDEN ![signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bir sey anlatmak istiyorum,bugün 2 saat süren bir tören yapildi,ve tören öncesi herkese yakaya takmak icin Atatürk resmi verildi.yanimdaki kiz aynen soyle söyledi : ''iiy ben onu takmam ki,bebeler gibi'' ne alakasi var ? o bizim icin ne kadar da ugrasti,sirf bizim özgürlügümüz icin. biz ne yapiyoruz? tören sonunda yerler Atatür resimleriyle doluydu,yirtik pirtik ve gelen gecen ayaklariyla cignedi,camur etti,ayni sekilde okulun icinde de öyle.inanin icin sizladi .bu kadar deger veriyorlar iste. televizyonda onunla ilgili bir seyler izledigimde veya bir yerlerde duydugumda,okudugumda tüylerim diken diken oluyor,hastaliginda bile ülkesi icin ugras veren kac lider vardir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ruhun şad olsun ATAM İzindeyiz..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: nba, 10 Kasım 2005 21:35 tarihinde demiş ki: said: geffen, 10 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: atam izindeyiz. [signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ah atam ahhh gör bak zamanında ne hallere düştü bu ülke:( harika olmuşş yane gözlyaşlarımı tutamadm[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar