Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar selamlar... Ben bir bilgisayara iki tane monitör bağlamak ve her bir monitörde farklı görüntü almak istiyorum. Bunun için programlar olduğunu vs duymuştum ama detayları hiç bilmiyorum... Böyle kullanımın nasıl yapılabileceğini bilen bir arkadaş aktarırsa sevinirim.... tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bunu bende bir kaç yerde görmüştüm. Müsaitse ben de nasipleneceğim gelecek cevaptan :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 2 farklı görüntü derken? bilgisayarında 2 tane çıkış varsa olur[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 2 monitor bağlamak kolay. Monitorlerde veya ana kartta veya ekran kartında çıkış oluyor genelde ama aynı anda 2 farklı görüntü ?? Sanmıyorum :)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 multi desktop gibi bişey oluyor o şekilde yaparsın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bildiğim kadarıyla 2monitör olduğu zmn aynı görüntüyü 2monitörde görebilosun farklı görüntü almak hmm sanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ekran kartın destekliyorsa yaparsın. modeli markası nedir bi bakalım oluyomu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 GeForce4 Ti 4800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu işlemi destekleyen ekran kartı, işletim sistemi ve opsiyonel olarak programa ihtiyacın var. windows xp destekliyor. ekran kartları konusunda bilgim yok. program derken de; bazı programlar iki farklı ekrana kendini yayabiliyor. a ekranında hede hödö bilgilerini görürken, b ekranında cebe cübe bilgilerini görebiliyorsun. borsacıların kullandığı bir program vardı bu şekilde çalışan. eğer bu tarz program kullanmıyorsan ekranının yarısından öteye taşıdığın program ikinci ekranda çalışacaktır. daha detaylı bilgi için google araması: dual monitor Düzeltme: imla[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 11 Kasım 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eğer ekran kartında tv çıkışı veya LCD için çıkış varsa yapabilirsin. LCD veya tv çıkışını normal monitör çıkışına çeviren adaptörler var. Alırsın takarsın 2. monitörü. 2. bir monitörü tanıtmak çok kolay. Hatta taktığın anda görüntü gelir. Bu işlem desktop'unu genişletir. 1 ekranda oyun diğer ekranda word açık olabilir. Bir pencereyi kaydırdığında öbür ekrana geçer. Yine normal ALT+TAB ile programlar arası geçiş yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar