billyx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar forunlar ilk mesajım. herkese selamlar ederim. Artık ciddi anlamda sıkılmaya başladım bu oyundan. Hele bunu gördükte sonra.. birde siz bakın: resim ekleme olayını gözemedim inşallah doğru yapıyorumdur :) [img=http://img471.imageshack.us/img471/9108/9shell7kp.jpg] http://img471.imageshack.us/img471/9108/9shell7kp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 CıX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dupe bile olsa salaklık abidesi olarak silmemişlerdir. MP bonuslu warrior shell ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:170.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billyx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BlackBox1, 11 Kasım 2005 09:22 tarihinde demiş ki: Dupe bile olsa salaklık abidesi olarak silmemişlerdir. MP bonuslu warrior shell ;) haklısın o mp bonus olayına çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ahahahah mp bonuslu warrior Shell ne güzel olmuş ama yapan kesin yansın diye basmıştır oda inadına +9 olmuş :):):):D:D:D:):):)[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 adamlar biz duperiz yaparız +9 +10 ustune mage power bile basarız demiş GM GM NE OLACAK BİZ GARIBANLARA ALOOOOO xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 YOK Ben olayı Caktımmmmmmmmm Hani skıll bug waryaa eeeee warriorda nova atacak ama magic power dusuk muhahaah caktı kofte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Onu kim alır ki ?[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Benim bi arkadas moradonda chitin almıştı altlık..aldıktan sonra bayagı bi zaman giyiyodu ondan sonra dupe silinme olayı cıktı cocugun chitin gitti tüm chitinleri aynı kişiden almıstı eger dupe olsaydı giyemeddiki giydigine göre dupe deyil peki neden silindi o zaman...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu GM lerin ne yapmaya calıstıgını anlamak zor.(birini tanıyor olsam bile :D ) bi arkadasta inn in 6 sayfası kadar dupe item vardı hala da varlar. dupe silmiş olamazlar. Galiba O PİTİ PİTİ yaptılar. kafalarına gore sildiler. ayıp , yazık... ( bu arada benim bişeyim silinmedi ama cznin yarısı cıplak dolasınca içim burkuluyor.) ( muahahhah şaka la ne burkulacak ne guzel koduum yatıyor.500 vuramadıgım prieste 2000 vurdum eheheh) yazık valla.[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 105k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 orası Cypher orda +10 itemler Bile var gayet doğal[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar