Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransa-kosta rika

anti_gs

Öne çıkan mesajlar

zegna bi yanlıs gordugunde fenerlisinide banladı gslisinide bjklisinide ayrıca sikayet ettiginde en azından cewap verdi.mavi cewap bile vermekten aciz biri.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 09 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
@eternal
khala bicok kez banlanması gerekirken mavi'nin moderatorluk gorewini galatasaraylı oldugu icin yapmadıgından banlanmamıstır.asıl khalanın banlanması degil mavinin modluktan cıkartılması gerekir.

@khala
futboldan zerre kadar anlamıyosun gelmis burda post kasıosun allah sana yardım etsin.

Eh be,

Yukarıdaki sen ve senin gibileri nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Yazıklar olsun.
Bekliyordum, temkinliydim aradan ne zaman bir kılçık çıkacak benim moderatörlük yetkim ile galatasaraylılığımı karıştıracak diye bekliyordum.

Ben burada düzeni, disiplini sağlamak için varım.
Galatasaraylı olmam hiç bir şeyi değiştirmez.

Kumda oynayıp kumdan kaleler, evler yapmak yerine gelip burada kelime kurmaya iki kelimeyi yanyana getirmeye çalışıyorsun.

ya sabır.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

[Bu mesaj Mavi tarafından 10 Kasım 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 10 Kasım 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
zegna bi yanlıs gordugunde fenerlisinide banladı gslisinide bjklisinide ayrıca sikayet ettiginde en azından cewap verdi.mavi cewap bile vermekten aciz biri.

Bence yazıların hakarete varıyor..kişisel bir sorunun varsa Mavi'yle burda tartışma ayrı bir topic aç veya öms kullan..Fransa-Kosta Rika maçı topiği bu maç 3-2 bitmiş Anelka gol atmış ne güzel..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 10 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Eh be,

Yukarıdaki sen ve senin gibileri nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Yazıklar olsun.
Bekliyordum, temkinliydim aradan ne zaman bir kılçık çıkacak benim moderatörlük yetkim ile galatasaraylılığımı karıştıracak diye bekliyordum.

Ben burada düzeni, disiplini sağlamak için varım.
Galatasaraylı olmam hiç bir şeyi değiştirmez.

Kumda oynayıp kumdan kaleler, evler yapmak yerine gelip burada kelime kurmaya iki kelimeyi yanyana getirmeye çalışıyorsun.

ya sabır.

o zaman sana attıgım ozel mesaja cewap verme zahmetinde bulunuverseydin.ben illa olumlu cewap wer demiyorum.hayır dersin ewet dersin ama cewap ver.moderatorluk boyle yapılmamalı.sana yazıklar olsun.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 10 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:
zegna bi yanlıs gordugunde fenerlisinide banladı gslisinide bjklisinide ayrıca sikayet ettiginde en azından cewap verdi.mavi cewap bile vermekten aciz biri.

Bence yazıların hakarete varıyor..kişisel bir sorunun varsa Mavi'yle burda tartışma ayrı bir topic aç veya öms kullan..Fransa-Kosta Rika maçı topiği bu maç 3-2 bitmiş Anelka gol atmış ne güzel..

om attım diyorum cewap vermedi diorum hala oms kullan diyosun.adamın bizi taktıgı yok sen neyden bahsediosun.ayrıca hakaret flnda etmedim.khalanın yazdıklarının yanında benimkiler hic kalır.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

6 kasım kutlu olsun konusunda koydugun fotoları gormeyen yok.konudaki butun msjların editlenmis.simdide cıkmıs ne yazmısım haberim yok diyosun.yalancılıgın bu kadarı.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

merak etme ben gorcegim herseyi gordum.sen korkundan bazı fotoları editledin veya baska fotolarla degistirdin.bunu bonjo da gordu ve seni maviye sikayet ettik aam mavi hz. sallamadı.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 10 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
said:
BulletRide, 10 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:

Bence yazıların hakarete varıyor..kişisel bir sorunun varsa Mavi'yle burda tartışma ayrı bir topic aç veya öms kullan..Fransa-Kosta Rika maçı topiği bu maç 3-2 bitmiş Anelka gol atmış ne güzel..

om attım diyorum cewap vermedi diorum hala oms kullan diyosun.adamın bizi taktıgı yok sen neyden bahsediosun.ayrıca hakaret flnda etmedim.khalanın yazdıklarının yanında benimkiler hic kalır.

O zaman bi topic aç şikayetini orda belirt,hem herkesin gördüğü bir tartışma platformu olur daha da sağlıklı olur..Ayrıca bir insana ne olursa olsun bir konuda aciz demek onun kişiliğine,özgüvenine yapılmış bir hakarettir..Konu diye bir şey kalmıyor zaten Futbol forumunda 2. en fazla 3. sayfaya kadar dayanıyor daha sonra yine kısır döngü..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:

said:
wook, 10 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
o zaman sana attıgım ozel mesaja cewap verme zahmetinde bulunuverseydin.ben illa olumlu cewap wer demiyorum.hayır dersin ewet dersin ama cewap ver.moderatorluk boyle yapılmamalı.sana yazıklar olsun.

Bana attığın özel mesaj aşağıda.

| wook, 06 Kasım 2005 00:56 [ Yanitla | Sil ]
khala'yı banlamak icin hala neyi bekliyosun?

Bana bu mesajı attığın sırada ben online değildim.
Her zaman burada olamam.
Olduğum zaman zaten sen ve senin gibiler bu ortamdan ayıklanıyor deniz kenarına kumdan kaleler yapmaya gönderiyoruz bazen süreli bazen süresiz.
Ve paticik arınıyor, temizleniyor, dezenfekte oluyor diğer % 30' luk kesimin içinde olan aklı başında üyeler rahatlıyor bi sevindirik oluyoruz temiz ferah bir ortamımız oluyor.

Geldiğimde önce özel mesajını okudum daha sonra ilgili khala'nın mesajına baktım ancak görüntü (her ne resmi ise) editlenmiş.

Ve ben gözlerimle görmediğim bir şeye yaptırım uygulayamam, uygulamam.

khala isimli kullanıcıyı daha 3 hafta önce kendi ellerimla banladım. İlgili link

Bunları buraya yazmamın nedeni diğer kullanıcıların konuyu anlaması, öğrenmesi, bilgilenmesi.

Kumdan kaleler yapmaya gönderdik senide diğer ucubelerin yanına, arındık.

Bölümden süresiz banlandığın için bunları okuyamayacaksın.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

[Bu mesaj Mavi tarafından 10 Kasım 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu saptırmaktan öte alaksızlaştırmışsınız...

Offtopic: Mavi ve Zegna süper modluk yapıyolar ikisinin de takım kayırdığın kesinlikle düşünmüyorum.

Ontopic: Fransızlar (özellikle futbolcular) İlginç bir şekilde Anelka'yı aşırı derecede seviyorlar. Her ne kadar burada bazıları fistan'ın da dediği gibi kıskançlıktan çatlayacak kıvama gelseler de adam bildiğiniz dünya yıldızı ve genç...

İşin en keyif veren tarafı dünyanın en iyi iki milli takımının iki oyuncusu Fenerbahçe de oynuyor.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...