zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu interpolantion search nedir ? nasıl bişeydir ? yenirmi içilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 interpolation olabilir mi dediğin? numerik analizde kullanılıyor ama search olayını bilmiyorum. merak ettim bi bakaym ben de. edik;aha da doruymuş interpolation search diye geçiyo, şurda ilgili bişiler var; http://en.wikipedia.org/wiki/Interpolation_search sayfanın en altında da pascal la yazılmış bir örneğin linki var. ilginç bişe.. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Kasım 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir arama metodu. iyi oldu, bu vesileyle öğrenmiş olduk.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar