Paul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Dod v1.0 botu warsa linkini yollarmısınız server yokken botlarla oynuyalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 varda adresini bilmiyorum tam :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Dıkla ve inDIR[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Saolasın Dely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 np görevimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bu arada gir http://files.houstondod.com a ve ordan istersen custom maplar yükle. Sonra orda waypointleri bul ve ordaki indirdiğin waypoint dosya ve dosyalarını map warsa eğer sturmbot un dod içindeki dosyasına gir ve ordan waypoints i bul. orda dolu dolu sonu .wpt olan dosyalar olcak onların arasına yüklediğin wpt yi at ve yeni harita ile botlu olarak oyna keyfini çıkar kolay gelsin.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasi kuruluyo bu sturmbot beyler? Bende dod 1.0 retail var, exe'ye cift tikladigimda bisiler yukluyo sturmbot klasoru olusturup. E daha sonra oyunda nasi nasil botlar girecek? Kendinden girmesi gerekiyomus ama olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hm aynen bendede olmadi[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 O setup programında yükleyeceği yer c:program files hede hödö olduğu için olmuyor. O hedefi değiştirip C:sierrahalf-lifedod yapmanız gerek. (Ya da DoD'u nereye yüklediyseniz oraya)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tmm abi DOD'un icinde sturmbot diye bi klasor olusuyor ama oyuna ne bot giriyo ne bisi (bot.cfgi de ayarladim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya olm consolu acıp addbot yap enter yap sonra ileri ok tuşuna bas enter ileri enter hızlı hızlı ve botlar oyuna girer cs de de öyle yapılıyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar