Paul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Dod v1.0 botu warsa linkini yollarmısınız server yokken botlarla oynuyalım bari
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 varda adresini bilmiyorum tam :)[hline]Façiku Afikiki?
Dely Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Dıkla ve inDIR[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy...
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bu arada gir http://files.houstondod.com a ve ordan istersen custom maplar yükle. Sonra orda waypointleri bul ve ordaki indirdiğin waypoint dosya ve dosyalarını map warsa eğer sturmbot un dod içindeki dosyasına gir ve ordan waypoints i bul. orda dolu dolu sonu .wpt olan dosyalar olcak onların arasına yüklediğin wpt yi at ve yeni harita ile botlu olarak oyna keyfini çıkar kolay gelsin.... :)
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasi kuruluyo bu sturmbot beyler? Bende dod 1.0 retail var, exe'ye cift tikladigimda bisiler yukluyo sturmbot klasoru olusturup. E daha sonra oyunda nasi nasil botlar girecek? Kendinden girmesi gerekiyomus ama olmadi.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hm aynen bendede olmadi[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 O setup programında yükleyeceği yer c:program files hede hödö olduğu için olmuyor. O hedefi değiştirip C:sierrahalf-lifedod yapmanız gerek. (Ya da DoD'u nereye yüklediyseniz oraya)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim..
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tmm abi DOD'un icinde sturmbot diye bi klasor olusuyor ama oyuna ne bot giriyo ne bisi (bot.cfgi de ayarladim)
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya olm consolu acıp addbot yap enter yap sonra ileri ok tuşuna bas enter ileri enter hızlı hızlı ve botlar oyuna girer cs de de öyle yapılıyo. :)
Öne çıkan mesajlar