Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEVGİLİSİNDEN UZAK OLANLAR!....

tipitip

Öne çıkan mesajlar

said:
Toledor, 26 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
Aramızda ülkeler var şuan için ama bana uzak gelmiyor, hep yanımda hissediyorum

(Yalan, kendimi avutuyorum)

işte buna gülünür ben bı kızın elını tutamayıp gozlerıne bakamıyorsam onu severım gıne severım ama boynuzları ran geyıgını gecer muahahha[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

bence insan severse her türlü birlikte olur.Karşındakine güvenmen için,seninde ona güvenmen gerekir...

Tipitip kader arkadaşım benim. ama ben ayrılmadım.ayrılmak istemiyorum.fakat çevremdekiler baskı yapıyor.ayrıl diye.gitmezmiş yapamzmışım.derslerim bozulurmuş. vs...Hayır efendim .bazen düşünüyorum ya biterse diye ve seviyoruz .yine de fazla üzülmeden ayrılayım mı acaba dedim.söyleyemedim.dilim varmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de uzağım aşkımdan,16 aydır hep uzaktık o istanbulda ben ankarada şimdide askerlik yapıyor yine uzağız hatta 8 ay görüşemiyicez ama bizim ilişkimiz çok sağlam neden mi uzak bir ilişkiyi yürütmek emek ister,saygı,güven ister inan böylesi daha zor ama zor olanı becermek en güzeli bence.Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz inşallah hem ben şu yönden şanslı olduğumuzu düşünüyorum ayrıyken yapamadıklarımızı evliyken yapabilicez,sinemaya,tiyatroya gitmek,beraber bişeyler yapmak.Böylesi daha heyecanlı olucak yani evliyken flört etmiş olucaz,ve ayrı olmamız birbirimizin değerini daha iyi anlamamızı sağlıyor.Günümüzde sabun köpüğüne dönen aşklara inat biz sabırla birbirimizi bekliyoruz.Herkes kötü taraflarını yazmış ben de bilmiyorum moral olur mu ama iyi yönlerini yazmak istedim :-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wish, 09 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Siena süpersin.anlat daha lütfennnnnn.....

saol wish bunlar benim hissettiklerim,insanlar uzak ilişkiye çok önyargılı bakıyor ama doğru insanı bulduğunu düşünüyorsan neden onu bırakasın ki,insanın karşısına böyle bir fırsat kaç kere çıkar belki yanındadır o insan 7/24 berabersindir ama paylaştığını zannettiklerin aslında paylaşmamışsındır ya da burnunun dibinde olan biri bile istese aldatır seni bunun uzaklıkla alakası yok.Birbirinin değerini bildikten sonra kilometreler aşılır çünkü yüreğinde ve beyninde o insan zaten yanındaır.eĞER doğru insansa boşver ufak şeyleri kafana takmayı sevgini yaşamaya bak,insanlar seni böyle daha çok takdir ederler çünkü sen sabır ve emek veriyorsundur aşkın için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
death_cuk, 09 Kasım 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
benim de kız arkım uzakta ben ç.kale o goclukte ama nolursa olsun birbirimize karşı guvenimiz sonsuz çnku oda bende sewioz durumu benimkiyle çakışanların hepsine allah sabır wersin bizimde sesimiz duylur birgun allah tarafından

ordakı goclukmu yoqsa gölcük mü ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...