Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 YA bu nedir deli oluyorum kuduruyorum ya abi ultima yı açıyorum makınada hiç bişi açık diil ama ya hiç bişi msn bile diil bi antivirüs war o kadar altta ctlr + alt + del den neredeyse sadece system şeyleri çalışıyo o kadar. açtıgıma anda ultıma yı hdd den tsssssssssssssssssssssssssssssssss diye sesler geliyo sora bitiyo sonra böle harbi duyulur bi şekilde TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS diyo tsst diyo kitleniyo kalıyo aşırı ısınma dicem ulan sabahtan aksama kadar acık ısınmıyoda oyundamı ısınıyo delı olcam neden bole yapar kırıcam kasayı falan[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 oyunun oldugu bölümde hdd de bad sector olabilir mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hard diskinde sorun olabilir.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @Mavi Ne tür bi sorun olabilir @fistan nası bad sector bilmiyorumda ne anlama geliyo yani[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fistan'ın dediği gibi bad sector olabilir. fanında sorun vardır. veya herhangi bir problem. bi kontrol et bakalım harddiski. sorun harddiskten kaynaklanıyor gibi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hdd yi kontrol ediyimde nası edicem kasayımı açiyim çok cahilim bu konuda :([signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sen girm o zaman bu işe. bi tanıdığın yokmu donanımdan anlayan ona göster yarın. başka çaren yoksa güvenilir bir bilgisayarcıya git.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya hiç bi sorun yoktu makınada yazın catır cutur calısıyodu son 2 3 aydır böyle ama[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hiç belli olmaz. cpu fanı durar işlemcin yanar. hard diskin bozular. tepenize yıldırım düşer anakartın yanar, modemin bozulur. başıma gelmeyen şeyler değil.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bad sector olsa donanımdan anlayan birisi bakıp anlayabilecek mi :) full scandisk yap sen bi[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hayır abdestsizde gezmioruz hey allam düştügümüz durumnlara gel : )[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet bi scandisk yap. kasayı açma en azından.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 türkçe benim windows scandisk Hata denetimi davasımı[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vayy sorun büyük gibi PC ler nekdar aptal ya bende ekran kartını kaldırmıştım sora düzeltinceye kadar.. boşver konu değil[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar