malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selen güzel isim cidden.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kız:Ebru Erkek:Kemal..dedim bu gün 10 Kasım :([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 erkek cem veya can(kendi ismim) kız gizem damla selin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: darko_eowyn, 08 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: bence en güzel erkek ismi 'candaş' tır. ötesini bilmiorum:) wtf? zydarı tanıyomusun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Erkek: Ateş Kız: Su[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: -Cleglaw-, 10 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: darko_eowyn, 08 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: bence en güzel erkek ismi 'candaş' tır. ötesini bilmiorum:) wtf? zydarı tanıyomusun? :) evt biraz da yakinen;)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kız olursa mercan erkek olursa aykut koyarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Temmuz koyun çok kral isim deişikte[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kızım olursa ilke oğlum olursa emre :P[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richandpich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hey fistik benim adim emre, msni ozelden yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: richandpich, 10 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: hey fistik benim adim emre, msni ozelden yolluyorum. tamam hemen seni evlat edineyim o zaman euheheh :D[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kız: Rukiye Erkek: Aburrezzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kız : Su Erkek : Efe[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Erkek:Serkan,Gürkan kanla biten herşey :) Kız:Kız çocuğum olmıcak ;)[signature][hline][b]80018[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://www.sevde.de/Isim_Sozlugu/Isim_Sozlugu.htm Bence doga ile ilgili ne kadar isim varsa , hepsi güzel... birde bilimum nehir isimleri. =)[signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kız: hayal (kendi adıma yakın olduu için ) veya venüs erkek:toprak herhalde öyle olur ama venüs saçma olacak die koyma diyorlar ne yani benlede ömrüm boyunca banada hayat su, hayat bilgisi v.s. isimler taktılar şimdi kurtuldum ve adımdan çok memnunum p da öyle olur[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kız ;; DOLUNAY -tapıyorum bu isme- erkek;; BORA[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: BabacumMostors, 09 Kasım 2005 14:10 tarihinde demiş ki: oğlum olusa ildeniz.. kızım olursa.. ona da ildeniz anasını satiim Ehue adamın ismini nereye çeksen gidiyo :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 candaş çok sexi bi isim :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Cocugum; Kiz olursa, Bush Erkek olursa, bulurus bisiler =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar