Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biri bunu anlatabilir mi acaba? Elekronik dersindeki problemlerde sıkça kullandığımız birşey ama ben epeydir derslere giremediğim için hatırlamıyorum ve -hatunlar sağolsun- düzgün not tutmadıkları halde herkese dağıttıkları içinde notlardan çıkaramıyorum. Birisi güzel bişey hazırlayabilirse bir çok kişi için makbule geçer sanırsam.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 istte olsaydım şu an sana yardım edebilirdim bizzat yada istte oturuossan antepteyim zmanımda yok..bayram zamnı(kurban bayramı:)] müsaitsen pm ile ulaşabilrisin bana.. tabi işin hala varsa o zmanlarda..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 heheh devrelerde felan yapıos bis matrisler bende anlamıom pek ama çalışıcam anlıcam inşallah ilk vizelere kadar[signature][hline]can't settle the area
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 peheeyy row reduced echelon,row operations,augmented matrices....Sanırım bunlar falam kullanıyodu lineer denklem çözmek için.Konu çokda zor değildi,bi lineer cebir kitabı bulup çalışabilirsin sanırım :).(tavsiyem strang diye bi adamın kitabı olabilir.Mit series)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet devre çözümlerinde gerekiyor bana da. Oldukça basit. O yüzden oturup kitap aramak sonrada uzun uzun okumak istemiyorum aslına bakarsanız. Biri anlatırsa çok über olucak işte. Bende fizik sınavıma çalışayım bu arada :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi tek bi soruysa yaz buraya uğraşalım Yada bursadaysan özel msj at fotokopi falan yaparıs hade kolay gelsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 | 1 3 5 | | 0 3 0 | |x1| | 1 0 0 |X| 1 2 0 |=|y1| | 2 1 1 | | 2 0 1 | |z1| bu gibi bişeydi sanırım matrislerde unutmulum.Mühendislikte Matematik dersinde görmüştük ama notları bulsam bile burada nasıl anlatıcam =([signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sonuca nasıl gidildiğini bilmesem de notasyonunu biliyorum, zaten çoğu hesap makinesine bu matriks verilerini girince bilinmeyenleri söylüyor. |3 4 8||a||x| |2 7 9||b||y| |5 0 6||c||z| Açılımı şu: 3a+4b+8c=x 2a+7b+9c=y 5a+6c=z Çarpma işlemi bu, devre analizi derslerinde bu şekilde kullanıyorduk. Genelde a,b,c akımları, sol matriksteki sayılar resistörleri, x,y,z ise voltajı temsil ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. [Bu mesaj Adiemus tarafından 11 Kasım 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 matrices zamaninda bana cok yardimci olmustu. cok ama cok karisik gelirse hangi teorem uzerinden gidiyorsaniz ona gore aratirsin.bir matematikci olarak nacizhane tavsiyemdir:) kolay gelsin.[signature][hline]i can't die.. i don't exist.
Öne çıkan mesajlar