Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knight online da şüphelendiğiniz hileler hurdalar.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

amaç kimseyi suçlamak değil. elinde belge olmadan kimse suçlanmaz zaten. ama aklınıza takılan ulen acep bu hile midir? bunda bi bi yeniği vardır dediğiniz konular.

misal lvl 70 olma meselesi. "normal" kasarak olunabileceğini pek düşünmüyorum şahsen. hem np hem lvl 70 hem item.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 10 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
amaç kimseyi suçlamak değil. elinde belge olmadan kimse suçlanmaz zaten. ama aklınıza takılan ulen acep bu hile midir? bunda bi bi yeniği vardır dediğiniz konular.

misal lvl 70 olma meselesi. "normal" kasarak olunabileceğini pek düşünmüyorum şahsen. hem np hem lvl 70 hem item.

61 den 62 ye geçerken 130 m exp istior galiba lvl 70 adamın istedeği ex ise 300m+ olması lazım onu kasan bunu da kasar çok zor değill ama kasmak lazım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GaijinRocker, 10 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
ne aglıcam uniquelarımdan silinen yok 1 sene önce aldıgım shelli silmişler demekki bundan önceki gmler salaktı anlayamadılar dupe olup olmadıgını

Ahahah Sen beni guldurdun allahda seni guldursun hhee salakmışş oo gm anlamamış muahahaha
Allahım O salak GM Geri Getirrrrrrrrrrrrrrr xD xD xD
Kop Kop Kop Kop DImsssss.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korku, 10 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
70 Neyse 80 ayıpt solmesi N** Olursun xD 70 ol 80 kasacam dee itemi silsinler paranı sılsınler oyuna kus kasmıommmmm de sonra durum duzelsin kacam ulann 80 olaaccaamm de 71 ol BAN YEEEE Neden Dıkkat çekiyorsun artık xD

Kelly HaLa lvl 80 e kasmayı düşünüyor şu an lvl 71 die biliyom

2000 buff :D[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 210 k
Sosyal ağlarda paylaş

70 neden olunmasın ki ? Zenginin malı züürtün çenesini yorarmıs derler.Sende kas seninde olsun.62 olmus kişiler için 70 de aynı şekilde yani seviyede anlamına gelir.Çok az fark vardir.önemli olan ex.in geldigi yeri görebilmek ve party deki oyunculari iyi secebilmektir.Bu konuyu acan arkadasıma yanıttır.Bu 70 o kadar zor bir durum degildir.Diger bir acıklamamda bir kac kişinin ismini vererek birseyler yapmaya calısan arkadaslaradir.Birakin baskalarinin isimlerini lvl'lerini sizde kasın sizide konussunlar.Bu oyundaki bu tarz acıklamalar isim yapmakta milletin gözünü korkutmakta ve düzeni bozmakta.62 den 65 e kadar premiumsuz bile kasılır ark.lar zorlanmazsınız.65 de Gold Pre. alırsınız ve her Gold Pre. de yani her ayda 1 lvl atlarsiniz.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir.
:Wanted:
Sosyal ağlarda paylaş

vay be ne kadar kolaymış. sabahtan akşama kadar harpy yapıp kssiz yuzde 10 zor aldıgımı bilirim ben. hadi warior kasar tek golem keser. şunu keser bunu keser. hem pk yapcaksın. hem lvl kascaksın. hem item yapacaksın. toplamda 1 milyara yakın xp den bahsediyoruz burda. uijo en son lvl 66ydı. 70 değil yani. bundan aylar önce 70 olanları biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DRT_Twistedlady serverin ilk lvl 70 olanlarından lvl 70 olasıya kdr çok az pk yaptıki (48k npsi vardı o zmnlar bu büyük bir rakamdı) yapmadı full time bütün gün harpy kastı ve 70 olduki..Ozmnlar ilk 70 oydu herahlde.İtem knonsunda ise yinede bayaa sağlamdı...(ilk veya 2. 70 hearlde tam hatırlamıyorum..)
Eski eternal_knights clan sahibi Gavok ta 70 kasyodu hem 179k npsi vardı hemde lvl 69du ki tam 70 oldu oyunu bıraktı:SHemde en sağlam itemler ondanydıki bu eternal_knights clanı serverin en sağlam 2. clanıydı..ilk +8/80 ıron bow bu adamdaydı mesala....
Yani hem item hem lvl hem pk yapılabiliyomuş...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse : Crimson Wing kesersen hem Cook saglam lvl kasarsin hemde shell düşürürsün.yukardaki yazılarımı acık olumlu birseyler düşünerek yani "ya benim bilgim yok ama bu arkadasin soyledigi dogru olabilir arastirmak gerek" düşüncesi ile düşünürsen gercekleri bulursun.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica Cz de Harpy Raven Apos v.s party lerinde lvl kasarsaniz ve partyniz gercekten saglam bir party ise lvl kasarken sizi kesmeye gelen karsi tarafi her seferinde zorlayıp keserseniz egerki güçlü bir ekip varsa lvl kasarken hem heyecan hemde farklilik yasarsınız + canınız sıkılmaz.Cz de lvl kasarken gelenlerin hemen hemen hepsini kestiginizde ki oyundaki online süreniz yüksek ve her zaman aynı party ile takılıp kasıyorsanız cok rahat lvl de np de kasarsiniz.bunlar cok basit mantıkla bulunan konulardır neden boyle bir cok konu baslıgı olarak acılır anlamam benım düşüncem budur.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3R0Th, 10 Kasım 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
DRT_Twistedlady serverin ilk lvl 70 olanlarından lvl 70 olasıya kdr çok az pk yaptıki (48k npsi vardı o zmnlar bu büyük bir rakamdı) yapmadı full time bütün gün harpy kastı ve 70 olduki..Ozmnlar ilk 70 oydu herahlde.İtem knonsunda ise yinede bayaa sağlamdı...(ilk veya 2. 70 hearlde tam hatırlamıyorum..)
Eski eternal_knights clan sahibi Gavok ta 70 kasyodu hem 179k npsi vardı hemde lvl 69du ki tam 70 oldu oyunu bıraktı:SHemde en sağlam itemler ondanydıki bu eternal_knights clanı serverin en sağlam 2. clanıydı..ilk +8/80 ıron bow bu adamdaydı mesala....
Yani hem item hem lvl hem pk yapılabiliyomuş...

Server ın ilk level 70 oyuncusu pfildi ersin, sonra twisted lady oldu[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...