Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ilgili bölüm bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. Artık, Atatürk'ü törenlerle, gösterilerle anma devri bitti, ancak karşı cıkanlar olacaktır "Sen ne bıçım Atatürkçüsün" diye! Onlara yanıtım, benim en gerçek Atatürkçülerden biri olmamdır. Atatürk'ü törenlerle anma devri bitti dedim ya, artık devir, Atatürk'ü yapacağımız işlerle, attığımız adımlarla, başaracağımız yeniliklerle anma devridir. Devir Atatürk'ün düşüncesini anlama devridir. Devir, Ata'nın verdiği savaşlardan sonra onun sayesinde topraklarımızdan kovduğumuz kişilerin emrini dinleme devri değildir! Heryere borçlanıp, sonra muazzam faizleriyle birlikte borcumuzu ödeme devri değildir! Devir en muassır medeniyetler seviyesine çıkıp, geçme devridir. Milli gelir kaynaklarını yabancılara satma devri değil, aksine, devletimizin hazinesine gelir getirirken, halkımıza da istihdam sağlama devridir. İşte Atatürkçülük budur. Atatürk'ün yolu için, gerekirse canımı vermeye and içerim. Ne mutlu Türk'üm diyene![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konu Dışı... Hatta bence garbage.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar