Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişkimi bitirmeli miyim? yardım istiorum :(

confused

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar.şu an büyük bir sorunum var ve ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok..mantığım tükenmiş durumda.okuyunca bu nasıl insan diyebilirsiniz ama lütfen bana bir yol gösterin.
benim bir sevgilim var.onu gerçek anlamda sevdiğimi düşünüyordum, her zaman aynı şekilde seveceğimi onsuz olamayacağımı bla bla..bilirsiniz işte ölümsüz aşk düşüncesiydi benimkisi.ama 1 ay kadar önce biriyle tanıştım.ona aşık olduğumu hissediyorum. aşık olduğum kişi de uzakta yaşayan biri ama burada akrabaları var ve kuzeninin yakın arkadaşım olması vesilesiyle tanıştık.geçen hafta içinde kendisi yanıma geldi, buluştuk, çok güzel vakit geçirdik, uzun zamandır böyle güzel şeyler hissetmemiştim.sevgilimden ayrılmayı düşünmekteydim bu olay hızlandırdı. ama küçük bir sorunum var. sevgilim benim için gerçekten çok iyi şeyler düşünüyor ve karşılıklı verdiğimiz sözler var.göz göre göre ona yalan söyledim ve bu çok iğrenç bir durum.kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum.aslında ayrılmayı da istemiyorum çünkü ona şuan aşık olmasam da büyük bir sevgi var. başka birine aşık olmam yüzünden ayrılırsak onunla bir daha görüşemeyecek olmam durumu beni çok üzüyor.ancak diğer kişiyi bırakmam da söz konusu değil gibi, kendisi daha dün sevgilisinden ayrıldı benim için ve beni çok seviyor.
sevgilim uzakta ve yaptığım şey etik değil bunu biliyorum.sorun mesafe nedeniyle ondan soğumam değil, nedenini bilmiyorum ben de. ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum.çok kötü birşey yapıyorum ben ve bundan nasıl kurtulabileceğimi bilmiyorum.mantıklı tavsiyelere ihtiyacım var...:(
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediklerimi önemsemeyip içinden geleni yapıcaksın ama
yinede sölücem şuanki kız arkadaşın belli ki seni çok sevip değer veriyo sende ona karşı boş deilsin ve yeni birisi kafanda sorun oluşturmuş bence eski sevgilini bırakma çünkü onunla bi yaşanmışlığın var anıların vs vs yeni tanıştığın bu kişi seni sadece güzelliğiyle etkilemiş daha bişi yaşamadan huyundan suyundan etkilenemezsin ki.Ayrıca bu arkadaş senin için sevgilisini bırakmış yarın bi başkası için seni bırakırsa napıcaksın seni çok seven kızıda kaybetmiş olup yanlız kalıcaksın şu anki kız arkadaşının hayatını zindan etme eminim ki bu yeni kıza hoşlantın geçiçi.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sevdiğin kızla cıkmaya dvm et ama diğer aşık oldugun kızla birseyler yasa eglen gez toz ama sonra vakti gelince bırak ve eski sevgilinie geri dön çünkü o kızın seni sevmesi için zamana ihityacınvar ama halbuki zaten seni seven bir kız var. Bİrde belki kız seni sevmicek ne yapıcaksın o zaman göt gibi ortada mı kalıcaksın?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Konuş sevgilinle hiçbir ilişkinin sonsuza kadar sürmeyeceğine ikna et onu.. daha sonrada arkadaşlığınızı bozmayacak bi şeklide ayrılın.Sonrada git sevdiğin kızla birlikte hayatını yaşa ...nasıl olsa iki gun sonra aynısı bu kızın da başına gelecek ..hayat boyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi o kizin yerine koydum ve gercekten kötü oldum.
o kizin yerinde olmak istemezdim...
ancak olmasi gerekiyorsa , yapilabilecek birsey yok üzülmekten , kahrolmaktan baska o kiz icin.
Soruna cevap vereyim ; bence kesinlikle bitirmelisin!
onu kandirmaya göz göre göre devam edemezsin ...[signature][hline]In sleep he sang to me ,In dreams he came
That voice which calls to me And speaks my name
And do I dream again For now I find
The Phantom of the opera is there
Inside my mind

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun önerileriniz için..bana kesin çözüm lazım hala anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini ben:(bu arada ben erkek değilim kızım,sanırım olaya bakış açınız değişecek bu yüzden:)aldatmak çok iğrenç birşey ama bir kız aldatınca toplumun değer yargıları yüzünden olsa gerek daha çok tepki topluyor.bu olayı en kısa sürede çözümlemem gerekiyor cidden kötü hissediyorum...çıkmaza girdim resmen, evet baştan yapmamam gerekirdi böyle bir duruma sokmama gerekirdi kendimi ama boşluktan olsa gerek bu duruma geldim işte:(mantıklı önerilere devam lütfen, yazdıklarınızı dikkate alacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

kız ya da erkek.. dediğim arkasındayım ben.. pişman olacaksın ilerde..aslına bakarsan her halûkarda pişman olacaksın ama neyyyse :D

p.s: bende nerde kız var, erkek sanıyom :) dün de aynı sey oldu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı

[Bu mesaj oper tarafından 08 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sakin kafa ile iyi düşün taşın.
+ larına ve - lerine bak.

kendin için en iyi olana yine kendin karar verirsin unutma.

fikrimi belirteyim, şu an düzenini kurduğun ve beraber olduğun eski kız arkadaşın ile devam et.
daldan dala atlama düşebilirsin dikkat et.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...