mawiman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biliyorsum ki saol ama yine söyledigin için
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ii oldu muzo iidir yaf ben severim kendisini:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tatlıses fm mi, muzo için olabilir ama bilmiyorum hayatta açmam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Tatlıses FM' e laf yok ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
daverc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ortaokul boyunca yastik sohbeti dinlemeden uyumadim, cok severim muzo yu :) , Bay j de cok iyidir fakat muzonun yeri gonlumde ayridir :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şahsen ilk defa duydum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 artık ara beni fatura bize devri kapandı arayan kendi ödüyor ne kadar konuştuysa onun için cok iyi değil öyle olması[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Öne çıkan mesajlar