hakotr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar bu meret tetris diye bi prgramdan bi oyun cdsinden geldi... Norton silmeyi başaramadı ben kendim güvenli modda oldugu dosyayı bulup sildim bu virüsü şimdi ve bilgisayarı yeniden başlattıgımda hiçbir exe dosyası çalışmıyor.. sadece msni açabildim.. hangi exeyi açarsam açıym ''birlikte aç '' karşıma çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Güvenli mod da o dosyayı sildikten sonra, arkasından f-prot ile taratırsan bilgisayarını sorun tamamen ortadan kalkacak. En azından ben de öyle oldu.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güvenli modda sildim dosyayı bi kendisi vardı bide yanında ms dos logolusu vardı ikisinide sildim fprotum yok ama indririm şimdi acaba yanlış dosyayımı sildim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güvenli modda taratacaksın virüs programını. ad-aware yi yükle bide onla tarat.ama güvenli kipte.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 teşşekürler denyicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yok yanlış dosyayı sildiğini pek sanmam, exe ler ile alakası yoktur yani. Sadece yapacağın şey güvenli mod da bilgisayarını taratmak o kadar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ama onu zaten denedim de sorun orda işte.. hiçbir program çalışmıyor bütün exeler silinmiş gibi exeyi bulup onu çalıştırmayı deniyorum onda bile birlikte aç çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Güvenli mod da o dosyayı sildikten sonra, anti virüs programını çalıştırdığın zaman "birlikte aç" mı çıkıyor? Onu anlamadım?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar