Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara Nargile

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

said:
Aramis, 09 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
ikiside zararli.ama ikiside guzel heueheuh

sigara dahil değil şu dünyada ne güzel ise zararlı zaten :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda nargileyi içip, sigara girip üzerine nefes almıyorsunki, en azından ben almıyorum. buda sadece ağız tadı verıo anlamına gelmez mi? ciğerimle ne alakası var?[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara ağızı berbat kokutur. Nargile güzel.
Sigara dan nefret ederimargileye bayılırım.
Sigara içen insan tiksinç gelir. Nargile cool dur :)

Benim nargile çekme nedenlerim. Zarar falan bişi olmaz türke :-p[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

nargilenin neresi cool 20 30 sene önce kel ortayaşın üstünde göbekli adamlar içiyomuş nargileyi :) vede ağzına cubuk alıosun neresi cool anlamadım :p ama sigara içen adam serseridir hayatı takmaz havası var sence hangisi cool :)

[Bu mesaj sunthewitch tarafından 10 Kasım 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 09 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Hiç kimse bitaraflarından sallamasın şimdi...Nargile kesinlikle sigaradan daha zararsız .Bunun sebebini sigara içen bi adamın bilmesi lazım zaten.Çünkü Saf tütün zararlı değildir...Sigarayı zararlı hale getiren içindeki 5.000 çeşit kimyasal maddenin bulunması...Bunuda tütünü nemli tutmak bozulmamasını sağlamak vs. için yapıyorlar...

İyide tütün toplanırken bile ele kapkara zift bulaşır.Tütün zararsız diye birşey yok.Bunuda dedemden biliyorum(adam tütün yetiştirirdi,esaslıda içiciydi ama şimdi sağlığımı bozuyor diye bıraktı helal olsun dedeme)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Saf tütün ZARARLIDIR
Tütünün zararlı olması otcul hayvanların yemesini engellemek için kendi yaptığı birşeydir.
Otcul hayvanlar tütün otlamaz. Yanındaki yeşillikte otlar. Ama gelip tütünü yemezler.
Mal gibi gidip tütünü yiyen tek canlıda biziz.
Ayrıca tütün yüzünden baba tarafımın dedesi iflas etmiş. Bursadaki en büyük ipek fabrikasını işletiyorlarmış zamanında. 1 yıl kiralamışlar burayı bir tütün şirketine depo olarak. 1 yıl sora geri alıp tekrar işe başlayınca bütün böcekler fabrika temizlendiği halde ölmüş. İflas:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...