_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bir nefes sigaradan al içinde beklet sonra nargileden al uzun bi nefes sonra cigerlerine işlesin o.. işte zararlı ikiside...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nargile kadar güsel bişi daa var mı yaa.. içiiin içinn sigaraya tövbeliyis nargileye tiryakiyis her daim içeris[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Aramis, 09 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki: ikiside zararli.ama ikiside guzel heueheuh sigara dahil değil şu dünyada ne güzel ise zararlı zaten :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamamda nargileyi içip, sigara girip üzerine nefes almıyorsunki, en azından ben almıyorum. buda sadece ağız tadı verıo anlamına gelmez mi? ciğerimle ne alakası var?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İKİSİde caiz deildir :D :)[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nargileyi severim sigaradan nefret ederim.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @tellos:elden gel.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 voyik, direk ciğerlere alıyorsun dumanı nargilede, üstüne bi de içime çekeyim derdi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sonuçta nargile daha mı zararlı ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ti daha az zararli,ikisinide içmemek lazım.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Az zararlı çok zararlı diye birşey yok ya. Sağlığını düşünüyorsan hiçbirini içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ikisinin de içimi birbirinden güzel. ikisi de birbirinden zararlı. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sigara ağızı berbat kokutur. Nargile güzel. Sigara dan nefret ederimargileye bayılırım. Sigara içen insan tiksinç gelir. Nargile cool dur :) Benim nargile çekme nedenlerim. Zarar falan bişi olmaz türke :-p[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nargilenin neresi cool 20 30 sene önce kel ortayaşın üstünde göbekli adamlar içiyomuş nargileyi :) vede ağzına cubuk alıosun neresi cool anlamadım :p ama sigara içen adam serseridir hayatı takmaz havası var sence hangisi cool :) [Bu mesaj sunthewitch tarafından 10 Kasım 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 açıkcası ben ikisinide coollugu için degil zevki için içenlerdenim =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Thealon, 09 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Hiç kimse bitaraflarından sallamasın şimdi...Nargile kesinlikle sigaradan daha zararsız .Bunun sebebini sigara içen bi adamın bilmesi lazım zaten.Çünkü Saf tütün zararlı değildir...Sigarayı zararlı hale getiren içindeki 5.000 çeşit kimyasal maddenin bulunması...Bunuda tütünü nemli tutmak bozulmamasını sağlamak vs. için yapıyorlar... İyide tütün toplanırken bile ele kapkara zift bulaşır.Tütün zararsız diye birşey yok.Bunuda dedemden biliyorum(adam tütün yetiştirirdi,esaslıda içiciydi ama şimdi sağlığımı bozuyor diye bıraktı helal olsun dedeme)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Saf tütün ZARARLIDIR Tütünün zararlı olması otcul hayvanların yemesini engellemek için kendi yaptığı birşeydir. Otcul hayvanlar tütün otlamaz. Yanındaki yeşillikte otlar. Ama gelip tütünü yemezler. Mal gibi gidip tütünü yiyen tek canlıda biziz. Ayrıca tütün yüzünden baba tarafımın dedesi iflas etmiş. Bursadaki en büyük ipek fabrikasını işletiyorlarmış zamanında. 1 yıl kiralamışlar burayı bir tütün şirketine depo olarak. 1 yıl sora geri alıp tekrar işe başlayınca bütün böcekler fabrika temizlendiği halde ölmüş. İflas:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar