Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet, ajax güzel hızlı bir şey de bunu kod olarak nasıl kullanıyoruz onu anlayamadım. Yani diğelim ki bir sayfaya GETle username ve pass yolladık dönen değerin true olup olmadığını nasıl anlıcaz?[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ajax ne[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 'Asynchronous JavaScript And XML' yani böyle program gibi web sayfası. Şifreni falan girdin başka sayfaya yönlenmedn login oluyosun. gibi.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 - gerekli bilgileri girdin - submit ettin - submit düğmesinde onClick event'i var. bu event başka bir php sayfasında veriyi işliyor, sonucu da istediğin şekilde getiriyor. (mesela bi div id=hede koyuyosun ve sonuç sayfasını getElementsById(hede).innerHTML şeklinde gösteriyosun) - böylece sayfa değişmeden veri yollanmış, sonuç alınmış ve ekrana basılmış oluyo. bildiğim kadarıyla en basit şekli bu.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet anlıyorum ama yani bunun ınClickine girdiğiimiz fonksiyonu yazarken nasıl göndericez? Yani phpyle gönderdik diyelim ki: if ($md5password == $row[pass] || $username==$row[username]) return true; else return false; şekilinde yaparsak nasıl olur diyorum nası bunu bu sayfaya yollıcaz yani.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eheh valla tam bilemiyorum, sadece bi iki örnek inceledim, ama o yukardakini || diye yaparsan pek bi anlamı olmuyo :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende arıodum ii oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 xmlhttprequest objesi var sanırım alakalı, onunla get-post queryleri yapabiliyosun javascript içinden[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 10 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 AY pardon kafam dağılmış biraz && yazcağıma || yazmışım. TAbi kullanıcı adını bilen geçer.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet tamamen bu konuyla ilgili cok hoş ing bir makale buldum cok güzel anlatıyor ama anlatcak varsa fena olmaz cunku firstChild nedir anlamadım.burda[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kodları kopyaladım ve çalışmadı allah allah neden acep .[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://www.csharpnedir.com/makalegoster.asp?MId=554 bu makale gayet güzel anlatıyor..zaten javascrip tabanlı olduğundan asp.net kısmı pek birşey ifade etmiyor. sadece verilerin alındığı sayfa asp.net o kadar. tam olarak nerede takıldığını anlatabilirsen belki ben de yardımcı olabilirim.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Queen, 10 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Evet tamamen bu konuyla ilgili cok hoş ing bir makale buldum cok güzel anlatıyor ama anlatcak varsa fena olmaz cunku firstChild nedir anlamadım.burda firefoxu web developer tools seçeneği işaretli şekilde kurup herhangi bir sayfada tools->Dom Explorer a bakarsan ordan rahatlıkla kavrayabilirsin child olaylarını falan. ayrıca javascript yazarkene deli işe yarıyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar