OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Merhaba arkadaşlar.Ben şimdi bi harita yapmak istiyorum.Bunun için World Editor.exe yi çalıştırıyorum.Fakat crack istermiş gibi bana bu hatayı veriyor; En son patch olarak buradan Frozen Throne 1.20a indirdim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline] Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %>
adonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Orginal Cd istiyo senden... Çözümü söylerdim ama paticikte yasak biliyosun ;).
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hmm 3 yil once ft cikmamisken bende harita yapimiyla urasiyordum ve hatirladigim kadariyla crack istiyordu. senin su an cektigin crack waxxinin serverina baglanmak iicn olandir muhtemelen.o crack sadece oyun icin editor icin degil. warcraft 3 cd sine baktim simdi icinde iki tane crack var 1i oyun biri editor icin.
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 can sen o indirdigin sadece oyunu guncelliyo editörü güncellemedigi icin bole hata veriyo senin 1.20a uyumulu bir de editor upg bulman lazım sanırım yada crack[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende tam bunu sormak için paticiği açmıştım çözüm crack sanırım anladığım kadarıyla özel mesaj la yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim şimdiden yardım edenlere teşekkürler[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bi arkadaş worldedit crack i demiş cd nin içindeki o crack i yapınca şimdi de hata mesajı verio şu gönder gönderme mesajı yardım pls....[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 degil crack 1.20a dan map yapabilmek icin orjinal paketleri alıp upgradeleri cekmek yoksa yapamazsanız[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/PC/War3TFT_120a_English.exe linki de verelim tam olsun :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben 1.17de yapıodum map hatta gaz olmuştm dday benzeri bişi yapcaktm tabi o zmn dota fln yoktu :)Bulan warsa banada plz[signature][hline][b]80018[b]
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eyw gaming saol başladım çekmeye..[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Öne çıkan mesajlar