Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 güsel maç olucak:) saha çok pahalı ya şükrü saraçoğlundamı oynuyos:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ödetmesine yapalım o zaman,ben para vermem :p[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mavi delircem bak (: Nickimi doğru yaz ne yaptın ya ahahah Edit: 2 Halı saha yan yana orası dimi bu gideceğimiz yer? Orasıysa pahalı falan değil o saha çünkü...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Kasım 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 doğru 2 saha yanyana ama diğer sahalara göre akşam ve gece maçları oldukça pahalı 6-7 96 milyon olması lazım...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Pahalı mı diyorsunuz buna? O zaman burada ki sahalar ateş pahası ahaha Tabii saha olarak arada dağlar var, mükemmel saha buradakiler... 140 YTL burada sahalar (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eğer senin söylediğin saha alttan ısıtmalı balon sahaysa doğrudur=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Isınıyor mu soğuyor mu bilmiyorum da cim saha işte, bir de moda daki saha gibi küçük değil aşırı büyük. Koşmakla geçiyor maç ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 büyük saha iyi olacak diye bi kaide yokki=) moda'da yap bi 4vs4 maç yine koşmakla geçer[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Moda da bazen top denize kaçıyor :P Edit: Saha da kadroların belirlenmesi olayın da umarım birşey çıkmaz, yoksa yenilen taraf yaygara çıkarır. (Ben çıkarırım ahaha)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Kasım 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lol neyse zemin çok iyi modanın[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kesinlikle moda nın sahası manyak rahat 10-15 maç yapmışımdır orda bi de bi uyarı, aldıınız saatten 15 dk önce soyunma odalarının kapılarını açmıolar erken giderseniz beklersiniz öle boş yere o yüzden bence zamanlı gidin sahanın etrafı yani tribünün karşısı evlerle apartmanlarla dolu olduu için maç içinde bikaç sivri çıkıp noluyo sessiz vs çıkıp tripler atabilir oralı olmayın deli olsunlar:) edit:dostluk kazansın:)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 soyunma odasını hep ne zmaan gittiysem aldım,en son 45 dk evvel gitmiştim=) 7-8 senedir orda yapıyorum maçları genelde,hiç camdan bağıran olmadı,sana denk gelmiş olmasın=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 kere denk geldi bana çıkıp bağırdılar noluyo vs falan die biz de hiç oralı olmamıştık zaten oranın sakinleri genelde yaşlı insanlar oluyor sinirlendiler fakat sora emcbur içeriye girmişlerdi bir de en son 1 ay önce maç yaptım orda ramazandan biraz önceydi galiba 15 dk kalaya kadar müsade etmemişti ordaki görevli[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 6-7 milyonsa iyi ya:)10-11 milyon muhabbeti dönüyodu çünkü.dev maça 1 gün kaldı:)yelek hangi takım giycekk[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilk golü yiyen takım yeleği giyer :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilk golü atan giisin yeleği bir halı saha maçı nasıl 0-0 biter izleyin :) yelek giimem ben yaa pis pis terli terli [signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 beyler ben gol yesek de yelek giymemeyi düşünüyorum,yıkamıyorlar adam gibi giymem,ona göre yeiş siyah falan gelicem yelek ne renkse[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 fosforlu turuncu ve yeşil oluo ve de evet yelekler yıkanmamış oluo genelde[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 orada daha önceden de maç yapmıştık ve yelek giydiğimi hatırlamıyorum[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 heh walla ben yeleğine maç yaptım mı yeleği karşı takıma giydirdimmi yenmiş kadar oluyorum maça asılmıyorum=) bu arada saat 17.00'de boğadaki simir sarayında buluşucaz,sahayı bilmeyenler 17.00-17.15 arası gelsin oraya...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saha 8 milyon adam başı. 96/12 gibi bi işlemle bulunabilmekte yelek falan bunlar lüzumsuz şeyler insan takım arkadaşını tanımaz mı be ayıptır :P kaleci olarak beni ilgilendirmiyo bu yelek kısımları da gerek yok. kadroyu da maçtan önce kursak iyiydi de yarın zaman kaybı yaratabilir. üstüne bi de dengesiz olursa zevki çıkmaz kötü olur. neyse yarın ola hayrola artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kender ben şimdi kadro kurcam,yarın da itiraz olursa kurduğum kadrolarda değişikliğe gideriz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar yarın zaman kaybetmemek için maviyle kadroları ayarlamaya çalışıyoruz,bi kadro yazarız buraya,ama dengesiz olursa maç içinde değişikliğe gideriz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar tamamını okumadım ama yarın bende geliyorum! :) eğer kadroda boşluk olursa bende oynayabilirim! :)[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1=>Mavi,Nicolas,Godless Turtle,Janitshcar,griz,micha 2=>cavanagh,kaspar,december flower,wishmaster,tharkas, crimson ya da 1=>mavi,nicolas,godless turtle,janitshcar,tharkas,crimson 2=>cavanagh,kaspar,december flower,wishmaster,griz,micha ya da 1=>mavi,nicolas,godless turtle,december flower,micha,crimson 2=>cavanagh,kaspar,janitshcar,wishmaster,griz,tharkas şöyle 3 tane kadro önerisinde bulunuyorum,üzerinde değişikliklere gidebiliriz maç saatine kadar ya da maç esnasında,tabi başka önerisi olan arkadaşlar varsa onlarda söylesinler bence 3 takımda dengeli gibi görünüyo...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar