Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ayın 12'sinde yani bundan 7 gün önce aldığım Aztech DSL206U model ADSL modemimi satmak istiyorum. Nedeni ise zaten benim Zoom X4 marka modemimin olması ve bu modemin Garanti'den yarın dönecek olması :) Yani benim modemim bozulmuştu.Garantiye verdim ordaki abla "20-25 gün sürer..garanti prosedürünü biliyosunuz hede hödö" dedi. Bende 20-25 gün internete giremeyeceğimden dial up ilede baglansam "modem parası veririm lan telefon parasına" dedim.Gittim bütçeme uygun bi modem aldım.. Asıl modemim gelince satarım dedim.. Şimdide satıyorum...Bu geçen 7 gün boyunca Zoom modemimi aratmadıgınıda belirtmek isterim. 60YTL peşin fiyata aldım. Çokda bişey istemiyorum.Almak isteyen varsa teklif yapabilirler.Türkiyenin heryerine kargo ücreti benden olmak üzere gönderebilirim. Teşekkürler.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 geldi zoom modemim garantiden. sıfırını yollamışlar. Aztech boşa düştü...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hala elimde bu modem =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar