Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belalı baldız

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

şuan izleyen varsa nurgül yeşilçayın arkadaşı bi kız var adını bilen varmı tam bomba=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

heralde yani gezerken kadını gördüm de ondan sordum diziyi beğendiğimden değil saçma bi dizi[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Biraz zayıf bir dizi ama şu espiriye bittim!...
Berna laçin:Yalancının mumu...(yatsıya kadar yanar diyecekken)
Nurgül yeşilçay:yalancının mumu asla sönmez sönerse bakkalı dolandırır bir tane alır!...
:D[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...

[Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 08 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Esprilerin birkaçı hayattan soğutuyor beni. Hayatta yaşanmış bir anı bugün için,

Gene aptal bir espri yapılmış ben içimden nolcak bu türk televizyonun işi alalhım nolur yardım et derken, annem "çay içermisin?" şeklinde gayet sıcak kanlı tatlı bir soru sordu. Ben de ya git işine anne ne çayı ya üfff fln dedim. Farkettim ki 2dk sora canım çay istiyor tabi yüzüm yok söyleyemiyorum. Hepsi dizinin suçu[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

berna laçini çok severim, ama bu dizi ile git gide soğuyorum.

böyle avrupa dizisi havalarıyla çıkan diğer onlarca diziden farksız, 1 yılıda geçmez yayınlanma süresi. sadece kanalın dizi açığını kapatıyor, kaliteli oyuncularlada ne kadar rating yapabilirsek iyidir diyorlar.

Gerek espriyleriyle, gerek konusuyla türklere yönelik yapılan dizilerin nasıl tuttuğu ortada (bkz. Avrupa yakası, kurtlar vadisi, ekmek teknesi vs.) ama bu tarz diziler izlemeye bile değmez/değmeyecek.[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...