Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şuan izleyen varsa nurgül yeşilçayın arkadaşı bi kız var adını bilen varmı tam bomba=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 onu bilmiyorum da bildiğim bişey var çok saçma bir dizi yahu yani harbi saçma ...[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xandre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bencede güzel dizi yani en azından bir konusu bir teması var. Ama Nurgül Yeşilçay fazla abartılı oynuyor. Berna Laçin'i severim onun her dizisinide seyrettim...[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 iğrenç oyunculuk ucuz senaryo ve başarısız temanın mukemmel karışımı ha sen topici sadece kadının adını ogrenmek için açtıysan bilemem. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 heralde yani gezerken kadını gördüm de ondan sordum diziyi beğendiğimden değil saçma bi dizi[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kuzenim olur terbiyenizi takınmanızı rica ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Biraz zayıf bir dizi ama şu espiriye bittim!... Berna laçin:Yalancının mumu...(yatsıya kadar yanar diyecekken) Nurgül yeşilçay:yalancının mumu asla sönmez sönerse bakkalı dolandırır bir tane alır!... :D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... [Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 08 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 (bkz: sux)[signature][hline]Nebula'da Bir Depresik Manyak... Şimdi Burda o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Esprilerin birkaçı hayattan soğutuyor beni. Hayatta yaşanmış bir anı bugün için, Gene aptal bir espri yapılmış ben içimden nolcak bu türk televizyonun işi alalhım nolur yardım et derken, annem "çay içermisin?" şeklinde gayet sıcak kanlı tatlı bir soru sordu. Ben de ya git işine anne ne çayı ya üfff fln dedim. Farkettim ki 2dk sora canım çay istiyor tabi yüzüm yok söyleyemiyorum. Hepsi dizinin suçu[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ''Dadı'' dizisindeki hava yakalanmaya çalışılmış..Fakat berbat .. Nurgül Yeşilçay bu diziden sonra kolay kolay iflah olmaz bence..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 güzel dizi ya o :=)[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Neverlasting, 08 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: kuzenim olur terbiyenizi takınmanızı rica ederim kim oluo kuzenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Nurgül Yeşilçay'dan tiksiniyorum. Dizi güzele benziyo ama izleyesim gelmiyo o kadın yüzünden.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Sensible, 09 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Nurgül Yeşilçay'dan tiksiniyorum. . +1[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 esprileri fln çok bayat dizinin ve de çok saçma bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 insanın içini sıkan bir dizi... bi bölümünü aman belki şimdi düzelir iyiye gider diye bitirme girişiminde bulundum.. bittiğinde ise boşa giden zamanıma üzülerek geçirdim... en başarılı oyunusunun berna laçin olması düşündürücü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 berna laçini çok severim, ama bu dizi ile git gide soğuyorum. böyle avrupa dizisi havalarıyla çıkan diğer onlarca diziden farksız, 1 yılıda geçmez yayınlanma süresi. sadece kanalın dizi açığını kapatıyor, kaliteli oyuncularlada ne kadar rating yapabilirsek iyidir diyorlar. Gerek espriyleriyle, gerek konusuyla türklere yönelik yapılan dizilerin nasıl tuttuğu ortada (bkz. Avrupa yakası, kurtlar vadisi, ekmek teknesi vs.) ama bu tarz diziler izlemeye bile değmez/değmeyecek.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar