DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar int kafe işletiyorum ve bir türlü uygun anti virs programını bulamadım. ya makinayı çok kasıyor yada adam akallı tarama yapmıyr. ortasını bulamadım bir türlü sıkıntıdayım. deep freeze, goback kulan diceksiniz ama oyle virusler varki bunları aşıyor. bana önerebileceğiniz en iyi antivrus programı nedir ?[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Göreceli bir kavram. Ben kaspersky anti virus kullanıyorum çok memnum. Şu an ipler kaspersy'nin elinde zaten. Çok konu açıldı bu tip arama yaparsan daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mavi sanırım haklısın. cok antivirs programı kullandım kasper hoşuma gitti. şuan kullanıorum. sadece sizlerinde denemiş görmüşler olarak fikrinizi oğrenmek istedim. kaspersky 5.0 idealmidir. araştırmalarımda 4.0 kullınlması oneriliyor...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yaklaşık 1.5 yıldır kav kullanıyorum çok memnunum dediğim gibi. versiyon pek beni alakadar etmiyor. şu an 5.0.384 kurulu.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kaspersky anti-virus personal pro. yönetir.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kaspersky ı tke geçerim. Kısaca kasper rulz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kasper rulez... çoğu kişi atıo yok kasper kasıo yok pc yi zorluo falan öle bişey yok donanım kötüyse her antivirüs kasar ztn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Valla ben 2-3 gün önceye kadar sadece AntiVir kullandım (beleş program) sürekli update çıkarıyor ve şimdiye kadar yakalamadığı bişi çıkmadı arada norton-kav falan kurup kontrol ediyordum acaba AntiVir'in görmediği makinaya bulaşan bişi varmı diye daha hiç çıkmadı. 2-3 gündür KAV yüklü onu kullanıyorum ama AntiVir'i de tavsiye ederim (hem beleş hem fena değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kaspersky herkesin dediği gibi.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar