SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler ben yarın çok acil bi şekilde okula "Atatürk'ün özdeyişleri" ni ingilizce olarak götürmeme lazım bileniniz yazarsa sevinirim (GOOGLEDEN ARADIM)[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sen yaz cumleleri yardımcı olabilirsek olalım edit: uyarın için teşekkur ederim vanille hanım kızım, "beyler" dediğin için onlar yardım etsin sana ehue,3-5 bulmustum oysa edik2: içim elvermiyor yardım etmeden gecemedim burdan bak bişeler bulursun [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.[Bu mesaj dory tarafından 10 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aklıma şey geldi böylemiydi ama? How happy who says " I'm turk".[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde?
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 "Peace at home, peace in the world" "Sovereignty unconditionally belongs to the nation"[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
belladonna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hımm beyler önden buyrun bize ihtiyaç yok baksanıza:PPp halbukii hepsini de biliyorum tühhh:)[signature][hline]a good friend will come bail you out of jail.. but your best friend will be sitting right beside you saying.."man that was fun"
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: dory, 10 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki: sen yaz cumleleri yardımcı olabilirsek olalım Evet söyle sen cümleleri?[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yukarıda yazmıs ıste kız 2 tane :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 "to know me would not mean to see me personally. It is sufficent to understand my feelings and ideas."
Öne çıkan mesajlar