kolpaci Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 biz horde side da 15-20 kişilik bir türk grubuyla oynuoruz(tanıdığım arkadaşlarım), ve dahada rastladığım türkler oluyor..ayrıca bana pvpde horde lar daha tecrübeli olan taraf gibi gelior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evt haklısın guildde en az 10 kişinin ilk chari ama bilgilerini paylaşmak beraber lvl kasmak eglenceli zaten zevk almak için oynuyoz oyunu çok tecrübeli arkadaşlarımızda var....ama taabi serverda horde 75 alliance 25 sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomadd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kendi açtığımız guildden şimdilik çıktım. lvl geldi 58 e, daha iyi bi guild için guildimiz olan Fire OF ANATOLIA ' dan ayrıldım. Horde tarafından doğradıklarım olduysa kusura bakmayın! LOL![signature][hline]Lightning's Blade Nomad - Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Jaymz, 09 Kasım 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Güzel bir server horde ve alliance arasında pek dengesizlik yok hatta söyleyebilirimki alliance da daha oturmuş tecrübeli oyuncular var, fazla turk yok. Ancak server hızlı gelişmiş bunun sebebi tecrübeli oyuncuların burda başlamış olması. Server ilk açıldığında yığılma olmuştu ve sıra vardı ancak şu an medium pop. larda geziyor. Kısacası Frostwhisper'dan daha iyi server(kime göre neye göre) Alliance'ı Empryan sırtlıyor sanırım ama gerçekten çok iyi guild'ler, sanırım daha önce başka bir server'dalarmış toptan burada başlamışlar. Gerek PvP, gerekse MC'da en ileri düzeyde guild onlar sanırım bu server'da. Bizde kısmetse perşembeye giriyoruz MC'a, en azından bir başlangıç yapmak gerek ;)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ally da Empyrean vardı fakat sanırım son duyduğum kadarı ile guildten baya ayrılan kişi olmuş, onlar mc de ilk 4 bossu kestiler bildiğim kadarı ile, horde tarafında ise il Divine öndeydi fakat fazla sayıda oyuncuları guildi bıraktı , şu an The Notorius ve Monkey Boogie var benim bulunduğum. Notorius şu an MC de Majordomo ya kadar yapıo, bizde bu hafta sonu ilk 6 bossu kesmeyi düşünüoruz. PvP açısından bakılırsa horde tarafında daha deneyinli oyuncular var fakat bek birlik ve beraberlik yok ally da yardımlaşma daha ileri düzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eski basliklari hortlatmak iyi durmuyo da var mi horde tarafinda oynayan? 2 ay once migrate ettim benim alt i simdi main :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar