Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul = cennet

jacabo

Öne çıkan mesajlar

bak bak sahayi bosuna elektriklendirmeyin.. (buda ne pis bi laftir arakdas yaa...dalga maksatli kullaniyodum yapisti aazima bohuhuhu)

bu arada istanbul gibisi harbi yok be..tamam gidersin baska yerde yasarsin ama mutlaka bi sekilde bisi eksik kalir...
1.5 aydir ist disindayim..gelirgelmez bi beyoolu yapacam bi ozume donucem :)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen
-Radiohead(There There)

Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi bende sevmiyorum, $ehir olarak kotu degil ancak insan olarak, her turlusu var, kro'su, yankesicisi, gorgusuzu her tipi var,

ornek: bir futbolcu yada unlu bir ki$i sokaga ciktiginda bunu goren herkez izdiham ya$anir, birde avrupa'ya bakin, Ronaldinho sokakta rahat rahat dola$iyor, suratina bakan yok.

yada, bir turist gorur, ANA TURIST vs. vs. etrafini kaplarlar, tani$mak icin, turkce kufur ederler anlamaz diye vs. vs.

daha bir cok neden var, en yakin surede ayrilmayi du$unuyorum.[hline] old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

daha bir cok nedenimiz var...
ha guzel bir neden daha,

disko'da kiz arkada$inizin onunde dans eden bir erkek oldugu zaman direk yumruklariniz konu$ur, bu yuzden her disko'ya gittiginizde 1 saat icinde ortalama 5-10 kavga gorebilir, canli yayinda bicak ve silah cekilmelerine $ahit olabilirsiniz. (en son gittigim diskoda adam oldurduler silahla)[hline] old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 06 August 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
tamam istanbulu sevmiyorum da
bu olaylar diğer yerlerde de oluyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi

hmmmm, avrupa'da en kultursuz, ayi insan bile,
gelipte kendi ulkesini kirletecek kadar 'salak' degildir ve degil.
bu yuzden film'lerde 'VAY BE' diye baktigimiz ulkelerde ya$amayi istiyoruz.

bu arada turkiyede %90 oranla oluyorsa, diger yerlerde (avrupa ulkelerinde) %20-30 oranla oluyor. emin olabilirsin.[hline] old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...