jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dınledım 3123 kere servıste baygınlık geldı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bak bak sahayi bosuna elektriklendirmeyin.. (buda ne pis bi laftir arakdas yaa...dalga maksatli kullaniyodum yapisti aazima bohuhuhu) bu arada istanbul gibisi harbi yok be..tamam gidersin baska yerde yasarsin ama mutlaka bi sekilde bisi eksik kalir... 1.5 aydir ist disindayim..gelirgelmez bi beyoolu yapacam bi ozume donucem :)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sevmek zorunda değilim Istanbul'u kimseye neden göstermek zorunda da değilim sadece sevmiyorum nokta.. Orda sadece İstanbul hakkındaki düşüncelerimi söyleyeyim dedim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 acikcasi bende sevmiyorum, $ehir olarak kotu degil ancak insan olarak, her turlusu var, kro'su, yankesicisi, gorgusuzu her tipi var, ornek: bir futbolcu yada unlu bir ki$i sokaga ciktiginda bunu goren herkez izdiham ya$anir, birde avrupa'ya bakin, Ronaldinho sokakta rahat rahat dola$iyor, suratina bakan yok. yada, bir turist gorur, ANA TURIST vs. vs. etrafini kaplarlar, tani$mak icin, turkce kufur ederler anlamaz diye vs. vs. daha bir cok neden var, en yakin surede ayrilmayi du$unuyorum.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ha bu arada bu sadece Istanbul icin degil, butun TR geneli icin gecerli, kultur seviyemiz avrupa ulkelerine gore cok du$uk, bknz: Turkiye'de her turlu cop sokaga yere atilir, insanlar yere balgamli tukuruk atmaktan zevk alir.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 daha bir cok nedenimiz var... ha guzel bir neden daha, disko'da kiz arkada$inizin onunde dans eden bir erkek oldugu zaman direk yumruklariniz konu$ur, bu yuzden her disko'ya gittiginizde 1 saat icinde ortalama 5-10 kavga gorebilir, canli yayinda bicak ve silah cekilmelerine $ahit olabilirsiniz. (en son gittigim diskoda adam oldurduler silahla)[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 daha.... dahasini isteyen var mi? more?[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tamam istanbulu sevmiyorum da bu olaylar diğer yerlerde de oluyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 noldu? kimse cevap veremiyor galiba, yazdiklarim mesajlarA?[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Prawler, 06 August 2003 23:34 tarihinde demiş ki: tamam istanbulu sevmiyorum da bu olaylar diğer yerlerde de oluyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi hmmmm, avrupa'da en kultursuz, ayi insan bile, gelipte kendi ulkesini kirletecek kadar 'salak' degildir ve degil. bu yuzden film'lerde 'VAY BE' diye baktigimiz ulkelerde ya$amayi istiyoruz. bu arada turkiyede %90 oranla oluyorsa, diger yerlerde (avrupa ulkelerinde) %20-30 oranla oluyor. emin olabilirsin.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 iyi de nedir bu yabancı ülke sevdası[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Prawler, 06 August 2003 23:39 tarihinde demiş ki: iyi de nedir bu yabancı ülke sevdası[hline]mix edebiyat & oyun sitesi yabanci ulke sevdasi degil, turkiye'de olmayan, ve uzun surede olmayacak $eylerin sevdasi bu.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 olur zamanla yaşamaya alışman lazım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 jayz sen git abi bence de acilen bu ulkeden discolar daha guzeldir eminim oralarda hem insanlarda daha kulturludur hiphop rap falan ortami da bulursun..acilen git sen!!!!![hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı istanbul = cennet × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar