Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KalOnline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar dün başladım bilmiyorum patide oynayan varmı biraz night online havası var ama grafikler daha güzel japon işi isterseniz bir bakın www.kalonline.com aslında kesin bölümü vardır diye düşünüyodum hatta konuyuda arattım ama bir sonuca ulaşamadım neyse beğenirseniz heralde bir bölüm açılır bu arada oyun beleş :)[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
sıkıcı bir oyun denemiştim[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Mesaj tarihi:
oyuna girdimde her yer beyaz grafik ayarlariyla oynadim yinede olmadi napmam lazim bilen varmi acaba?[signature][hline]Rising to the heavens light
Just to plea for death
Just to be denied-
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben uzun süre oynadım bu oyun için iki şeye ihtiyacınız var zaman ve zaman.. Bir kere makroya bırakıp uzuuun süre balık tutmalısınız ki zengin olasınız ve heal lazım olmasın... Ama yine de Questleri olsun Samurai hikayesi olsun güzel bir oyun bence tavsiye ederim.[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
ben üye olamıyom yardım edermisiniz

Passwords mus be over 6 letters and below 8 letters,with no space in English and numbers are toghter.1

yazıyo ne demek bu napmam gerekiyo???[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ewd bende uye olurken o hataya dusdum vee pw yi orneqin soyle biseyler yapdim. ahmet879 ve kabul etti ona gore bi pw denersen olur.. simdiden kolay gelsin.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Mesaj tarihi:
adamlar hata mesajında virgül kullanmamış ondan dolayı rakam ve harf birlikte girmeyin gibi anlaşılıyo ama rakamla harf birlikte girmeniz gerekiyo
örnek:asd123
Mesaj tarihi:
iğrenç ? neye göre ?
wow,everquest,guildwars bunlara göreyse iğrenç
ko,uo bunlara göreyse idare eder[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
İğrenç ötesi.
Ko ile karşılaştırılamaz bile.
Lineage in çoook basit 5.sınıf taklidi gibi olmuş.
İndirdim pişmanım o açıdan yazayım dedim.
Mesaj tarihi:
Ücretsiz ama ücretli item sistemi gibi bişey yapmışlar.
Anladığım kadarıyla mesela,+1 bir silahın var bunu garantili+5 yapmak istiyorsun,basıyorsun 5 doları,oluyor.gibi.
Ama oyun çok leş.
  • Yeni Oluştur...