Gerab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar dün başladım bilmiyorum patide oynayan varmı biraz night online havası var ama grafikler daha güzel japon işi isterseniz bir bakın www.kalonline.com aslında kesin bölümü vardır diye düşünüyodum hatta konuyuda arattım ama bir sonuca ulaşamadım neyse beğenirseniz heralde bir bölüm açılır bu arada oyun beleş :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sıkıcı bir oyun denemiştim[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyuna girdimde her yer beyaz grafik ayarlariyla oynadim yinede olmadi napmam lazim bilen varmi acaba?[signature][hline]Rising to the heavens light Just to plea for death Just to be denied- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 driverının yeni sürümünü çek bence[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar ben uzun süre oynadım bu oyun için iki şeye ihtiyacınız var zaman ve zaman.. Bir kere makroya bırakıp uzuuun süre balık tutmalısınız ki zengin olasınız ve heal lazım olmasın... Ama yine de Questleri olsun Samurai hikayesi olsun güzel bir oyun bence tavsiye ederim.[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekdemirc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben üye olamıyom yardım edermisiniz Passwords mus be over 6 letters and below 8 letters,with no space in English and numbers are toghter.1 yazıyo ne demek bu napmam gerekiyo???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Baş harfi büyük isteyebilir , yada örneğin= baba11 harf ve sayı isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ewd bende uye olurken o hataya dusdum vee pw yi orneqin soyle biseyler yapdim. ahmet879 ve kabul etti ona gore bi pw denersen olur.. simdiden kolay gelsin.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adamlar hata mesajında virgül kullanmamış ondan dolayı rakam ve harf birlikte girmeyin gibi anlaşılıyo ama rakamla harf birlikte girmeniz gerekiyo örnek:asd123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yaw ukelalik etmek istemem ama bu ne igrenc oyun yaw yükledimde hay yuklemez olaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iğrenç ? neye göre ? wow,everquest,guildwars bunlara göreyse iğrenç ko,uo bunlara göreyse idare eder[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Zaten cirkin bisiye gore deil...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İğrenç ötesi. Ko ile karşılaştırılamaz bile. Lineage in çoook basit 5.sınıf taklidi gibi olmuş. İndirdim pişmanım o açıdan yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekdemirc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu oyun paralı mı??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ücretsiz ama ücretli item sistemi gibi bişey yapmışlar. Anladığım kadarıyla mesela,+1 bir silahın var bunu garantili+5 yapmak istiyorsun,basıyorsun 5 doları,oluyor.gibi. Ama oyun çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar