utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ağlayamadım ama iyi oldu. boşuna ağlarmışım çünkü geri geldi:) beni diğer topicte ağlatmak için çaba sarf eden, acımı paylaşan bütün patilere teşekkürler:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hadi bakalım hayırlısı..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen aglama zaten bırak o aglasın :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ne topici ? du bakiyim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nasıl ağlanır topici:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage
Öne çıkan mesajlar