PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEMwww.2pac.com
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hep pörtlek nice nice mutlu mutlu yıllara yıllara[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 baba :) ne diyimki yaw:D saoalsın çok saol,hep beraber sağlıklı mutlu nice patili yıllara inşallah..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahaha bu öpücük felan kız işi oldu lem biras :Pppp[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nice senelere malik, herşey gönlünce olsun... Resim "cuk" oturmuş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 HÖÖÖÖSSST daha doğmadıki 12de ben açıcaktım!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mailk in tüm yayın hakları elimde[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eheheh. hepiniz çok saolun:) yalnızlık Tanrımın lutfu ama sizlerlede hayat çok daha gsl:) bu kadar yalanma yeter heralde:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hocam yeni yaşın hayırlı olsun . mutlu yıllar
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nice senelere...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet yeter... ;)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nice yıllara.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaşasınnn malik dogmuş da benim en yakınlarımdan biri olmuşşş:) doğmasaydın ben nası yaşıyo olurdum haala acaba..:P nice sağlıklı mutlu yıllara!!! :)[signature][hline]Neler oluyor orada?
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İyi ki doğdun canım kardeşim. Sayısız iyiliğin için çok teşekkürler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 teker teker hepinizi öptüm gitti:) edit:bu arada toxic_thorna special thanks sunayım dalar yoksa,kenderede:)hepiniz çok saolun.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 @thug_life konu başlığın daki "ki" niye büyük? Bak ayrı tamam güzel ama dikkatimi çekti alışkanlık işte. @malik sen de fazla sevinme bi kutladık diye otur oturduğun yer de ahaha (;[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu topicde sakiniz jan,diğerlerinde gerekli alaka gösterilecektir ehehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kutlu mutlu osun :tebrikz:[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Eee doğum günü partisi falan vermiyecek misin? Pasta yemiyor muyuz? Böyle boş doğum gününü de hiç sevmem kınadım kın[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 vay delinin doom günüymüşşşşşş hepi pörtleq tu yuuu hepi pörtleq tu yuuuuuuuuuuu hepi pörtleq hepi pörthleq hepiiiiii pörthleq tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 PİLİS SPEŞILL TENKS TU Mİ[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepi börtdey[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hebberaber börtleyek :tebrikz:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. [Bu mesaj fede tarafından 08 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gothicc:D senide öptüm jnm.. parti yarına tamam eheheh:D hadi ben uyuyom şimdilik yarına işçok :D edıt:fede,diğer arkadaşlar..sizlerde çok saola,un.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İi ki doğanzi.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Öne çıkan mesajlar