Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Kİ doğdun malik !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
baba :)
ne diyimki yaw:D
saoalsın çok saol,hep beraber sağlıklı mutlu nice patili yıllara inşallah..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
ahaha bu öpücük felan kız işi oldu lem biras :Pppp[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
mailk in tüm yayın hakları elimde[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
eheheh.
hepiniz çok saolun:)

yalnızlık Tanrımın lutfu ama sizlerlede hayat çok daha gsl:)
bu kadar yalanma yeter heralde:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
nice senelere...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
yaşasınnn malik dogmuş da benim en yakınlarımdan biri olmuşşş:) doğmasaydın ben nası yaşıyo olurdum haala acaba..:P
nice sağlıklı mutlu yıllara!!! :)[signature][hline]Neler oluyor orada?
Mesaj tarihi:
teker teker hepinizi öptüm gitti:)
edit:bu arada toxic_thorna special thanks sunayım dalar yoksa,kenderede:)hepiniz çok saolun.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..

[Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@thug_life konu başlığın daki "ki" niye büyük? Bak ayrı tamam güzel ama dikkatimi çekti alışkanlık işte.
@malik sen de fazla sevinme bi kutladık diye otur oturduğun yer de ahaha (;[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
vay delinin doom günüymüşşşşşş

hepi pörtleq tu yuuu hepi pörtleq tu yuuuuuuuuuuu hepi pörtleq hepi pörthleq hepiiiiii pörthleq tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
PİLİS SPEŞILL TENKS TU Mİ[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
hebberaber börtleyek

:tebrikz:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..

[Bu mesaj fede tarafından 08 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gothicc:D
senide öptüm jnm..
parti yarına tamam eheheh:D
hadi ben uyuyom şimdilik yarına işçok :D
edıt:fede,diğer arkadaşlar..sizlerde çok saola,un.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..

[Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...