PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEMwww.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hep pörtlek nice nice mutlu mutlu yıllara yıllara[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 baba :) ne diyimki yaw:D saoalsın çok saol,hep beraber sağlıklı mutlu nice patili yıllara inşallah..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahaha bu öpücük felan kız işi oldu lem biras :Pppp[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nice senelere malik, herşey gönlünce olsun... Resim "cuk" oturmuş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 HÖÖÖÖSSST daha doğmadıki 12de ben açıcaktım!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mailk in tüm yayın hakları elimde[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eheheh. hepiniz çok saolun:) yalnızlık Tanrımın lutfu ama sizlerlede hayat çok daha gsl:) bu kadar yalanma yeter heralde:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hocam yeni yaşın hayırlı olsun . mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nice senelere...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet yeter... ;)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nice yıllara.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaşasınnn malik dogmuş da benim en yakınlarımdan biri olmuşşş:) doğmasaydın ben nası yaşıyo olurdum haala acaba..:P nice sağlıklı mutlu yıllara!!! :)[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İyi ki doğdun canım kardeşim. Sayısız iyiliğin için çok teşekkürler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 teker teker hepinizi öptüm gitti:) edit:bu arada toxic_thorna special thanks sunayım dalar yoksa,kenderede:)hepiniz çok saolun.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 @thug_life konu başlığın daki "ki" niye büyük? Bak ayrı tamam güzel ama dikkatimi çekti alışkanlık işte. @malik sen de fazla sevinme bi kutladık diye otur oturduğun yer de ahaha (;[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu topicde sakiniz jan,diğerlerinde gerekli alaka gösterilecektir ehehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kutlu mutlu osun :tebrikz:[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Eee doğum günü partisi falan vermiyecek misin? Pasta yemiyor muyuz? Böyle boş doğum gününü de hiç sevmem kınadım kın[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 vay delinin doom günüymüşşşşşş hepi pörtleq tu yuuu hepi pörtleq tu yuuuuuuuuuuu hepi pörtleq hepi pörthleq hepiiiiii pörthleq tu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 PİLİS SPEŞILL TENKS TU Mİ[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepi börtdey[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hebberaber börtleyek :tebrikz:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. [Bu mesaj fede tarafından 08 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gothicc:D senide öptüm jnm.. parti yarına tamam eheheh:D hadi ben uyuyom şimdilik yarına işçok :D edıt:fede,diğer arkadaşlar..sizlerde çok saola,un.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 08 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İi ki doğanzi.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar