cenedra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Messengerin yeni bi sürümü cikti yüklemek istermisiniz vs vs bi yazı varya o yazı geldi daha sonra yükledim kullanıcı adı sifremi yaziyorum bole biraz doluyo doluyo tam acilcakken kapat hatası veriyo bi yardım edin patiler pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pc xp ıse sp2 yok ıse msn 7.5 hata veriyor dedıgın gıbı ama varsa ve olmuyorsa denetım masasından kaldır msn ı sonra [spo1=tık]www.msn.com[/spo] burdan msn 7.5 ındır yukle felen fılan olmazsa soyle baska bı sekılde yardımcı olmaya calısırız[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şimdi kurdum. Win Xp ve sp2 var.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 poof sildim yukledim yeniden duzelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 8 beta bile çıktı bea.. yüklememle silmem bir oldu o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 olmuyorsa ad aware spyware programını yukle yada ıyı bı spyware programı yukle tarama yap bı guzel vırus programın varsa onda tarama yap olmazsa cak formatı gıtsın yada msn kullanma :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Spy Sweeper ile tarat. Spy programlarının içinde en etkilisi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ad aware diyenler el kaldırsın.. :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende hepsi var. ad aware, spy sweeper, spybot search&destroy birde spy doctor. bir spy girdi spy sweeper dışındaki diğer programlar silemedi system32 klasöründe olduğu için. :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ad aware türü programlara karşıyım. en iyisi yedek almak, gerekince tekrar yüklemek.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 8.0 nerde göremedim onuda avast antivir ad-aware kullanıyom onlar yeterli değil midir spywareden kaynaklandığını sanmıyorum ama bide 8.0 ın linkini deniyim gönderirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar