CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Türk Telekom'un yeni uygulaması hakkındaki bilgileri ve Turk Telekom oyunları için http://www.internetime-dokunma.com/... Bu konunun yeri burası degil biliyorum lütfen yetkili arkadaşların dışında gelip yeri burası degil triplerine girmeyin.. Ama hepimiz wow oynadıgımız için internet bizi yakından ilgilendiren bir mevzu... Bu yüzden Internet bölümü kadar bizide ilgilendiren bi olay.. Turk Telekom'un tekelini ve dünyadaki en pahalı internetin asgari ücret fiyatlarına kadar ulaşmasını , türk telekom ticari taktik ve aldatmacalarını göz boyamalarını tekrar okumuş olursunuz..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 güzel[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paticik'in bir bütün olmasından dolayı bahsi geçen triplere girmek durumundayız. Konuyu tartışmak için bir kaç tık daha fazla basıcaksınız. Hepsi o.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ekinalan amca diyceni demiş. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3472788.asp?gid=52 [Bu mesaj nvda tarafından 07 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yazıklar olsun türk telekoma yurt dısındaki fiyatlara bak bunlarda türkleri s... diye ugrasıyo bu kadar şerefsizlik olmaz abi dayaamıyorum ya su fiyatlar bak yazıklar olsun kotalı kullanmaya mecburuz sanki adi herifler ![signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 07 Kasım 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 6gb a sinirsiz demiste 3 film ceksn bitior sacmalik.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu arkadaş çok doğru ve güzel yazmış aynen c/p liyorum; "Yeni tarifeler kesinlikle kabul edilemez niteliktedir. Şimdi diyceksiniz ki bunu neden söyledin? Nasılsa 256 limitsizlere dokunmuyorlar. Ama bu sadece bir göz boyama. Doğru 256 limitsizlere dokunmuycaklar. Sadece yeni üye almıycaklar. Peki ne zamana kadar dokunmuycaklar acaba bizim limitsiz 256 lara? Bu yılın sonunan kadar bütün adsl sözleşmeleri bitiyor. Normalde adsl sözleşmesi yapıldığı yıl içinde o yılın takviminin sonuna kadar devam eder. Bu noktadan sonra telekom, aboneden herhangi bir uyarı gelmediği taktirde bu sözleşmeyi aynen yenileyerek aboneliğimizi devam ettirir. Fakat yeni tarifelerle birlikte 256 abonesi kabul edilmiyeceği için dolasıyla bu sözleşmelerde yenilenemiycek. Sözleşme bitince (yani 31 aralık 2005’de) telekom yetkilileri bize 15 gün önceden haber vererek diyecek ki; "Artık 256 abonesi kabul edemiyoruz. Sizin aboneliğinizde 256 olarak yapılmış. Bu aboneliğiniz bitmiştir. Aboneliğin devamı için mevcut tarifelreden birine geçmeniz gerekmektedir." Sonra ya zorla kotalıya geçirilcez yada çoğu kişinin veremiyceği bir ücret olan 99 milyonu vermeyi kabulederek 512 sınırsız bağlantıya geçicez. İşte telekomun 256 lara dokunmuycaz sözündeki asıl gerçek bu. Şimdi sorarım size bu düpedüz adam kazıklamak değil mi? Buna tepkisiz kalmayalım arkadaşlar" Aralıktan sonra 256k sınırsız diye bir tarife olmayacak, sınırsız bağlantı minimum 100ytl olucak bravo telekom...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayir 256 devam edicek lufen paticik forumlarindan yazdigim yaziyi okursaniz secinirim 256 adsl 49 ytl odemeye devam edicek 2006 2007 farketmez..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hepiniz wow oynadıgınız için internet bölümüne acılan konulardan ve telekoma karsı ilk protesto eylemlerinin bizler tarafından baslatıldıgından da habersizsiniz. http://forum.paticik.com/view.php?id=152567 http://forum.paticik.com/view.php?id=152652 http://forum.paticik.com/view.php?id=152963[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 de wow la ne alaka? :)[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 konuyu acan arkadas sadece wow bölümünde takılıyor forumun. sonra gelip internet bölümünde bi konu acıyor. alaka budur =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 wow yüzünden dünyadan habersiziz ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu konu ve duyarlılık için arkadaş a nekadar teşekkür etsek azdır avrupa ülkelerindeki bu hizmeti ve tarifeleri çok önceden biliyordum bu sebeple adsl abonesi olmadım netcafe lerden oynadım sürekli neden bukadar kötü hizmet alırken çok daha fazla para ödeyelim neden bukadar pahalı diye sorarsanız bu adamlara herzaman bi bahane bulur bunlar zamanında kablonet astronomik rakamlarla hizmet veriyordu ama şimdi bak nasıl ücretleri geri cektiler bu olayı çok iyi düşünün arkadaslar artık hakkımızın peşinde koşalım [Bu mesaj porsuk tarafından 07 Kasım 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Japonya 47 Mbit 38$ yorumsuzumkaldım yanı agzım yere dustu ondan sonra oturup turklerle japonları aynı kefeye koyuyoruz bız neden bısıler uretemıoz dıye genel mudurede kafam gırsın ayrıca http://www.kafamgirsin.com/ seklınde bısı yapalım dıcektım bırısı almıs zaten hehe ne acıklamadır o oyle ısyan etmeyın kotaya gecın 6gb a ne yapıcaksınız demiş onu oraya mudur yapanada kafamgirsin.com daha ınternet ne ıse yarar onu bılmıyor tabı ınternet ıkı okey atmaktan veya msn de chat yapıp karı kız resımelrıne bakmaktan ote bır sey olmadıgı ıcın bu sahsıyete gore kendı capında haklı adam o verdıgı 6gb kotayı 256k baglantıda ben max 3 gunde asıyorum zaten 512 de 1.5 gun dayanmaz bana mantıken kotalı nedır ya kota dedıgın nedır dunyanın neresınde var benzer bır uygulama ixir kontur pakedımı alıyoruz burda yoksa broadband baglantımı allahım ya gercı bu hukumetın ve bunalrın adamalrının tarzı bu anlıyanın yemıycegı ama anlamıyan cok buyuk ıs basardıkalrını sanıcagı ıcraatlarda ustlerıne yok halkın cahıllıgıne oynuyorlar ornekler: enflasyonu dusurduk yıppıııeee evet dusurduler enflasyonu olctuklerı paketın ıcınde tenıs topu corn flakes cep telefonu sarj aletı gofret vs vs var peynır et sut tup benzın yok. Yersenız benzınde ındırıme gıdıyoruz obareeey pompada lıtre basına 1+1 uygulanıyor yanı aldıgınız her lıtre benzıne lıtre fıyatı kadar vergı oduyorsunuz 10ytl lık benzın arabaya 20 ytl ye gelıyor pompada 3.5 kurus ındırım yapıp rafınerıde 7 kurus zam yapıyorlar yerseniz buda Arabalarda vergıler eskısıne oranla dustu oleeeyyy en buyuk komedı burda yuzde 18 kdv lı arabanın kdv lı fıyatının ustune yuzde bılmemkac otv odıyerek turkıyeye has bırsey yapıyorsunuz vergının vergısını oduyorsunuz butcede fazlamız cıktı paralar cebe kaldı zuhzuhzuh buda yersenız kategorısınde butcede planalnana bazı harcamalar yapılmadıgından elde para arttı kaldıkı butcelerde fazla cıkması cok normal bır seydır dunyanın en buyuk bınasını dıkıcez ıstanbula nıhıhıhıhıyorumsuz bu tamamen memura en cok zammı bız verdık aghhhhhhh evet en cok zammı kendıelrı verdı 57. hukumet yuzde 20 bır yzude 15 bır zam yaparken mısal bunlar 6 kere yuzde 1.5 yuzde 3 gıbı zamlar verdıler toplayınca verdıkelrı mıktar yuzde 14 u gecmıyor yersenız buda TCDD genclesıyor TCDD hızlanıyor ankara ıstanbul arası 5 SAAT OMG kazada olenlerın hatırasına saygıdan yorum yapmıycam cok buyuk ıcraat yaptılar bravo Devlet tıyatroları bu sezon genc ve dınamık degilmi brutus OMFG!!!! tebrıkler develt tıyatroları tamamen genc oldu coguda hatırlı kısıler ve daha kımler kımlerın coluk cocukları temız ekran TRT yepyenı dınamık dızıler vs vs trt calısanalrının cocuklarına cektırdıkelrı dızı mukemmelde aynen devam ADSL ıkı katına cıkıcak 256 lar 512 olucak hadı bakalım evet oldu zaten bu konu bununla ılgılı AB ye gırıcez AB bıze mama verıcek hersey mukemmel evet mukemmel AB kendı ıc meselelerını cozemeden bırde turkıye meselesını kattı ısın ıcıne onalrın cok fazla problemı var zaten bızım onlardan kat kat fazla problemımız var su anda. peki ortaklıgımız bıze ne mı getırıcek? daha cok problem Okullarda kıtaplar bedava ogretmenım canım benım canım benım evet bedava ama o kıtapları kullanıcak ogretmen yok cok buyuk ıcraat duble yol ıhalelerı ıle yollar cabuk bıtıcek ve bırılerının cebıne para daha hızlı gırıcek YTL ıle turk parası onurunu kazandı en degerlı 24 uncu para paranın alım gucunde degısım olmadı asıl orda degısım olsaydı ıcraat olurdu 1 mılyon eskı turk parası esıttır bır yenı kurus deseydın dunyanın en degerlı parasıda olurdu ama kagıt ustunde saglık hızmetınde şok şok şok recete karne vs olayı bıttı artık kuyruk yok kuyruklar bıttı bugun gıt yarın gel hız aldı acıl kalp amelıyatı olamsı gereken hastaya hemde acıl servıste 5 ay sonraya tarıh verılıyor yenı TCK geldı hoş geldı adalet sıstemı duzeldı evet adalet sıstemı duzeldı dumduz oldu ustundekı dosya yukunden mahkemeden 5 aydan once tarıh alınmıyor cınayet zanlıalrı sokaklarda elını kolunu sallıya sallıya gezıyor radyoaktıf orumcek tarafından ısırılmıyan hırsızlar 5. kata tırmanıp soygun yapıp cıkıyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Qui, 07 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Paticik'in bir bütün olmasından dolayı bahsi geçen triplere girmek durumundayız. Konuyu tartışmak için bir kaç tık daha fazla basıcaksınız. Hepsi o. Böylesine saçma sapan bir gelişme Paticik kadar tüm türkiye vatandaşlarını ilgilendirmektedir.. Bu yüzden WoW'daki arkadaşlarında bu konudan haberdar olabilmeleri için o bölüme bilerek yazdım tabiki.. Ama yetkililerden beklentim şudur ki her bölüme bir sticky ile bu tür önemli konuları bildiren linklerin konulmasıdır..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kotalı olsam vay halime. mal telekom ya mecburum sanki internetimi kısıtlamaya allah topunun belasını...[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şuraya bak yaws :D:D:D:D:=)[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ADSL 2'de buna benzemez insallah...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 linklere gerek yok adsl , telekom, internet, turk , türk gibi kelimeler vasıtası ile yapılan aramalarda bolca rastlanıyor açılan topiclere[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 +1[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.kafamgirsin.com[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.kafamgirsin.com bu beni kopardı zaten sonra sahıbını ogrendım tamamıyle koptum :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kim sahibi mrk ettim turktelekomun genel mudurunun oglu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sahibi chemical ama su anda ben kullanıyorum =) http://telekoma.kafamgirsin.com[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Bloodthirst, 08 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki: kim sahibi mrk ettim turktelekomun genel mudurunun oglu mu :D yaws mudurun oglu olsa yasatmazlar vururlar :D müeheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar