bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Beyler Oyunu yukluyorum 1305 patchine kadar herseyı yukluyo START'a tıklıyorum bu hataları verıyor,sonra arkadasımdan bu dosyaları alıyorum DATA dosyasına Atıyorum ''K2 NETWORK'' BURAYA KADAR ACILIYO SONRA OYUN DONUP KALIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 OYUNUN 1299 a kadar olan pack lerını zıp halınde bulup yuklemen lazım yada server ini bolumu var c/program files/knigt ın içinde orda 1284 yasazan yerı 1297 yap sonra yujklet bakalım olarbılır belkı ama en saglıklısı pack lerın zıp olarak yuklemen yanı ke nın ılk geldıgı pack ı zıp olarak yukluceksın[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
8KOBE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 canım mage'm benim :)) gene derli goruyorum seni, bende senle ayni dertteyim ya pc degisti buraya yukluyemıyorum ayni hatalari veriyo bana kafayi yicem yardim edin lutfennnn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya bende zipler var da sıze nasıl yollucam 1298 ve 1299 sıteye koyma gıbı bı ımkanımız yokmu:P[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 msn den yollasan olmazmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FairPlay Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 blood gel lem aposa lr lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fair len sen bılırsın belkı yardım ettt bak sunu yap hergun apos yaparız merak etme sen :D kafayı yıcem gıremıyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar