Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atılım Universitesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir tane açılmış topic var burdaki universiteliler kim ? sorusundan ziyade okuyanların düşüncelerini merak ettiğim için farklı bir topic açtım.Ek$i sözlüğe yazdım 100 yane yorum var ise 99'u olumsuz.Ya suserlerde bi sorun var ya da gerçekten haklılar o yüzden patideki arkadaşlara da danışmak istedim evet şimdi bekliyorum nasıl bir universitedir ? Bu sene öss'ye 2. girişim olcak tercih formuna yazılmaya değer midir ? (Sayısalım)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
2003 de bırakım atılımı,mühendisliklerden sadece bilg. mühendisliği tercih edilmeli,hocaların çoğu odtüden gelmedir,bilg. mühendisliğindeki arklarda gayet memnun hocalarından,ben elektronikteydim,hocalarımızın yarısı afganistan filistin gibi ülkelerden gelmişti,adamın konuştuğu ingilizceden bişe anlaşılmıyo sınavlarda zorlanıyoduk,mekatronik hakkında bi bilgim yok ama,bence sadece okulun ismi duyulsun diye açılmıştır...
2. si tüm dersler ingilizce,eğer ingilizce altyapın ii değilse bence tercih etme atılımı,derslerde çok zorlanırsın...
küçük bide ayrıntı şehir merkezine 25 km:)

BEnce atılım yerine bilkent yada başkent üniyi yaz[signature][hline]from exile...
  • Yeni Oluştur...