Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldın bende ben_parker :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoşgeldin[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende Lonely noolmuş[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
timoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mrb[signature][hline]azkeryuss Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.