Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Çeşitli sözsüz şarkıları dinlerken kendimi bir film kahramanı çalan şarkının da soundtrack olduğu hissine kapılıyorum.. Şarkıya göre davranıyorum uçuyorum gökyüzünde Dinleyin mesela piyanolu kısımları Anathema - Violence[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben de ....... bişeyler yazmak istiyorum ama içimden gelmiyo halbuki bu konuyla ilgili söliceem çok şey var :([signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ibrahim tatlıses - Fırat dinlemeyin abi dizisini izlerken aglamaktan kahroldum zaten yok dinlemeyın gercekten çürütüyo adam[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fede, 09 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: ben de ....... bişeyler yazmak istiyorum ama içimden gelmiyo halbuki bu konuyla ilgili söliceem çok şey var :( fede napıcaz biz bu gece ya of çıldırıcam :S[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hadi fede çok merak ediyorum bu konuyla ilgili söylieceklerini[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben kitap okurken film seyrederken şerkı dinlerken sürekli başka yerlere gidiyorum. öle böle değil ama hayatla bağlarım kopuyo...acaib bi durum. film izledikten sonra ordakileri yapmaya başlıyorum felan çok acaib valla edit: az yazabildim anlatılmaz yaşanır[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. [Bu mesaj fede tarafından 09 Kasım 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende kendimi arada sırada batman sanıom sarkılardan olsa gerek =p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende kendimi pikachu sanıyorum elektirik veresim geliyo millete ama olmuyo işte[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Pluton, 10 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: bende kendimi pikachu sanıyorum elektirik veresim geliyo millete ama olmuyo işte ÇOK İYİ YA[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Angelotti, 09 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Çeşitli sözsüz şarkıları dinlerken kendimi bir film kahramanı çalan şarkının da soundtrack olduğu hissine kapılıyorum.. Şarkıya göre davranıyorum uçuyorum gökyüzünde [/i] Çok Ilginç Bana da aynısı şiddetle oluyor!!! Hatta arkadaşlarım dalga bile geçer bununla... =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar