finch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kablo net kullanıyorum ve ip değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?[signature][hline]she's my alien "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 önce şimdiki baglantından ip adresini falan bilmen lazım. sağ altta olur genelde baglantı olunca. ona çift tıkla ordan IP, ağ maskesi fln onları bi yere yaz. sonra: denetim masası ağ bağlantılarım ordan bağlantının özelliklerine gir tcp/ip nin özelliklerine gir otomatik ip seçilidir orda büyük ihtimal kendim belirlemek istiyorum gibi bişey var orda onu seç sonra aşağıya az önceki bağlantındaki bilgileri gir. IP numaranı son (4.) kısmında birkaç aşağı yukarı yaparak dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 444 00 44[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tamam halletmiştim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar