Draven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Hey, Arkadaslar, instrumental gothic sarkilar istiyorum. Ornek olarak, Bram Stoker's Dracula 'nin veya Interview with the Vampire 'in soundtrackleri gibi. Lutfen bana gothic/metal/punk/munk/zurt onermiyiniz, cunku vokal istemiyorum. Moonspell guzeldir, ama irreligeous albumunun encok sevdigim sarkisi bastaki acilis sarkisiydi, o yuzden ortestral olucak, koro olursa olur (Omen filmindeki sarkilari gibin mesela). Bu tur muzik yapan insanlar varmi. Onun disinda Blackmore's Night gibi folk gruplarida olur, ama buyuk tercihim instrumental olmali. Sagsan soldan topladim bir suru korku filmli soundtracki, soyle atmosfer katacak korku tarzi sarkilar varsa daha baska onerin lutfen (mesela fallout'un soundtrackleride cok hos). Evet biliyorum cok sey istiyorum ama su sira acil olarak lazim. Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Bende gothic metal istiyorum[hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 ya psshtt sen nerden ciktin, yuru kendi topigine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 "in the woods" un bazi parcalari....[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 bram stoker ın hepsi var lazımsa yolliim ? enstrümental zor baba ya.. sözlü iste söyleyelim ancak film müziği vardır istediğin tür..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 diablo 2 nin müzikleri arasında bişeyler bulabilirsin ama çok korkmayı bekleme[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Bulabilirsen Gormanghast CD'sinde (internetten mp3 olarak indirebilirsin) gerçek gotik, melankolik aryalar bulabilirsin. Ama bahse varım 5dk'dan fazla dinleyemezsin, öldüm ben.. Kitap ömrümden ömür yedi zaten bitene kadar, şarkılarla sapıtıodum :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Burt "Quinth" Varela [b]Monte "Quidvant" Scola [b]Ollie "Quidot" Konecny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 said: EagleEye, 18 Eylül 2002 02:22 tarihinde demiş ki: Bende gothic metal istiyorum[hline]Sakın Tıklama Gothic metal istiyorsan Nightwish,Tristiana,The Sins Thy Beloved,Theatre of Tragedy ye asılacan :)[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Ehem, e tamam dela ya yuzume vurmana gerek yok :) *orkestral olucakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Gorunuse bakilirsa gotik icin soundtracklere kaldim. Onun disinda korku tarzi, mesela candyman'in soundtrack'i yada halloween gibi onerebileceginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 interwiew with the wampire in ikinci filmi çıkıyor yada çıktı onun soundtrackini bul queen of bilmem ne wampire lestat die bi şarkısı var[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 nightwish gothic metalmi o zaman gothic metal istemiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 queen of the damned te aradığını bulamazsın...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Ever queen of the damned de hep numetal sarkilar falan var, ne is anlamadim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Draven direk Undying - Main Theme edin abi bunu tam aradığın şey :)[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 http://billbrownmusic.com/musicG4.htm abi bi kaç sayfa back e tıklayın en aşağıdaki, Quake 2 nin müzikler var, onları da indirin, süper[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 nin yapmıyormuydu quake inkileri ?[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 bunlar da Undyinginkiler gibin, hoşlar yane benim asıl Quake 2 şarkılarını bulmam lazım şimdi o gaz gitar ile başlaan...[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 said: EagleEye, 21 Eylül 2002 02:59 tarihinde demiş ki: nightwish gothic metalmi o zaman gothic metal istemiyorum[hline] degil zaten hehe nightwish power direk Lake of Tears gothic deyince aklima gelir aninda[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 said: arcane, 12 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki: nin yapmıyormuydu quake inkileri ?[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam lol aynı geyiği volfied yapmış öbür başlıkta.. bugünlerde bende bişe var insanlarla aynı şeyi söylüyorum paso..[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 dark city - theme bu da delidir tavsiye ederim[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yberian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 lacrimas profundere'yi deneyin.... tabii ki my dying bride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Nightwish ne alaka is the gıothic yani..alakası yok![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 said: yberian, 12 Ocak 2003 22:08 tarihinde demiş ki: lacrimas profundere'yi deneyin.... tabii ki my dying bride Lacriması dinleyipte trip e girmeyen bi insan insan diildir abi..hemen dinlioruz.. Lacrimas Profundere - Black Swans [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 industrial goth istiyorsan yamacıma gel cicim, ilacın bende :))) öncelikle hocico öneririm, kazaa'da var parçaları. efendim suspiria fena diil, birkaç bir şeyler bakabilirsin. wumpscut öneririm, bence çok iyi. hmmm, bunlardan gayrı, 13 candles tavsiye ederim, ama o pek bulunmuyor, arıycan... efendiciime söyliim, rosetta stone olabilir, switxhblade symphony bence çok güzel ama bu daha ziyade gothic'e kaçıyo industrial parçaları olmakla birlikte. bu yazdıklarımın hiçbiri "metal" diil, kulağın gothic'e yakınsa ve industrial seviyorsan takılabilirsin. beğenirsen haber et, daha yaziim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar