Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Nickim Kuntz Yani eski bjkli futbolcu Stefan Kuntz adminler umarım yine banlamazlar yoksa tamamen gidecem.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gs nickiyle gelmezsen banı yedin yine.. ciddiyim[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoşgeldin. neden banlandıgının farkında isen tekrar banlanmazsın.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kuntz banlanırsan yine sana bi nick veririm özel mesaj at bana(bjk özel nick)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 merhaba[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hoşgeldin ama adminler neden banladı bir sebepleri vardır mutlaka...[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Alıntıla
-wook Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sende hosgeldin bende hosgeldim.[signature][hline]39 Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.