hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 155649778 düşmediyse halam benimdir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 google talk oldukca kucuk bir program ve cok az sistem kaynagi harciyor. Cok basarili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Benim 664666 7-8 önceydi. Şifresini hatırlarmıyım acaba.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gtalk ın ses ve kamera ozellıgını deneyecem bakalım msn e fark atabılcek bı programmı test ettıgımde yazarım[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: solo_, 10 Kasım 2005 08:36 tarihinde demiş ki: google talk oldukca kucuk bir program ve cok az sistem kaynagi harciyor. Cok basarili bence msn'de ilk cıktıgında öyleydi. popülerleştikçe reklamlar ve yeni özellikler birlikte geliyo. yani öyle basit kalması mümkün değil gtalk'un.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gtalk umarım hep minimal kalır. Aslında MSN'i hem sistem canavarı olduğu, deli mem yediği için, hem iyi çalışmadığı için, hem reklam ve yanar dönerli zımbırtılarla dolu olduğu için, hem de -Microsoft'un şirket politikası bu yönde olsa gerek- daha doğru düzgün çalışamazken ne bok olduğuna bakmadan "aman yeni versiyonumuz pek bi süslendi, pek bi cicili bicili oldu sayın kullanıcılar" şeklindeki tutarsızlığı sebebiyle kullanmıyorum. Tamam, MSN'den nefret ediyorum! Eminönü veya Salı Pazarı gibi bişi oldu zaten. Geliştirilmemiş aparma özelikler, Hindistan otobüsleri kadar renkli ve cıvık pencereler, "anaokulu çocukları insan duygularını öğreniyor" isimli kitaptan alınmış iğrenç "smiley"ler (ki bu lafa feci uyuzum) Gtalk şu an kendinize ait bir ada gibi, kullanıcı sayısı az. Sadece konuşmak istediğim insanlar var. Hızlı, çabucak bağlanıyor, ses iletim kalitesi oldukça yüksek. Daha ne isteyebilirim ki... İğrenç pencereler, "aha b@b süppper temalar yaptık al da yükle" diyen, sohbet ettiğin kişi her bye yazdığında bi havaii fişek atmadığı kalan bi programdan sonra CENNET bu CENNET...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla dediklerine katılmamak mumkun değil. google zaten yükselişini sürdürüyo bence gtalk ile de devam ettirir yani bu yükselişi. zamanı geldiğinde herkes hotmail'den gmail'e ve gtalk'a gecer diye düşünüyorum. internete egemen olmadı mı zaten google =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar