Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Folloş Msn

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

said:
solo_, 10 Kasım 2005 08:36 tarihinde demiş ki:
google talk oldukca kucuk bir program ve cok az sistem kaynagi harciyor. Cok basarili bence

msn'de ilk cıktıgında öyleydi. popülerleştikçe reklamlar ve yeni özellikler birlikte geliyo. yani öyle basit kalması mümkün değil gtalk'un.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

gtalk umarım hep minimal kalır. Aslında MSN'i hem sistem canavarı olduğu, deli mem yediği için, hem iyi çalışmadığı için, hem reklam ve yanar dönerli zımbırtılarla dolu olduğu için, hem de -Microsoft'un şirket politikası bu yönde olsa gerek- daha doğru düzgün çalışamazken ne bok olduğuna bakmadan "aman yeni versiyonumuz pek bi süslendi, pek bi cicili bicili oldu sayın kullanıcılar" şeklindeki tutarsızlığı sebebiyle kullanmıyorum. Tamam, MSN'den nefret ediyorum! Eminönü veya Salı Pazarı gibi bişi oldu zaten. Geliştirilmemiş aparma özelikler, Hindistan otobüsleri kadar renkli ve cıvık pencereler, "anaokulu çocukları insan duygularını öğreniyor" isimli kitaptan alınmış iğrenç "smiley"ler (ki bu lafa feci uyuzum)
Gtalk şu an kendinize ait bir ada gibi, kullanıcı sayısı az. Sadece konuşmak istediğim insanlar var. Hızlı, çabucak bağlanıyor, ses iletim kalitesi oldukça yüksek. Daha ne isteyebilirim ki... İğrenç pencereler, "aha b@b süppper temalar yaptık al da yükle" diyen, sohbet ettiğin kişi her bye yazdığında bi havaii fişek atmadığı kalan bi programdan sonra CENNET bu CENNET...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

valla dediklerine katılmamak mumkun değil. google zaten yükselişini sürdürüyo bence gtalk ile de devam ettirir yani bu yükselişi. zamanı geldiğinde herkes hotmail'den gmail'e ve gtalk'a gecer diye düşünüyorum.
internete egemen olmadı mı zaten google =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...