KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar 2 haftadır bir sorun var derslerimden geri kaldım cıldırmak üzereyim yardım edin lütfen. Link ısığı falan yanıyor herşey tam nette var .Fakat expolerer e adresi yazdığım an İnternet expolerer arama sayfası açılamadı gibi bir hata veriyor tekrar denediğimde altta gidilen adresi gösteren yerde www.www.paticik.edu.tr www.www.paticik.com.tr.tc gibi adresleri ceviriyor bu sorunun nedeni nedir acil olarak yardım ederseniz sevinirim Bİrde ek olarak birde monütör sorunum var kasadan görüntüyü almıyor arka giriş kablosunu kontrol ettim 1 tel kopuktu servise verdim gelmesini beklerken 0 monütör taktım oda calıstı 1 2 saat takıldım sonra pc kitlendi resetten sonra oda aynı sorunu verdi sinyal yok diyip acılmadı pc calısıyor ama ekran kartındadır dedim onboard kısma taktım ondada aynı acaba sorun hangi parcada ana karttamı acaba? birde ek olarak bilgi ekran acıldığında oyuna girdim resetledi pc kendini lütfen yardım edin acill :([signature][hline]FuCKTöRLeR -------------- uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bağlantı olmadıgı için öyle saçmalıyor. ya da bağlantı var fakat aşırı yavaş. bunun sebebi de bilgisayarına giren bir spy olabilir sürekli veri gönderiyodur. bunu anlamanın yolu da ağ baglantısına bakarak(gelen/giden). eger gonderilen veri alınan veriden fazlaysa spy var demektir. önce bir antivirüs ile full tarama yap. sonra ad-aware kullanarak spyları bul ve yok et. monitor sorununu tam olarak anlamadım ama benim de basıma yeni geldi benzeri. eski pc mi getirdim eve kardesim kullansın diye. bilgisayarı baslatıyorum dit dit sesler geliyo monitore bakıyorum ısık turuncu yanıyo yani elektrik geliyo ama aktif değil. yesil olması lazım olmuyo bi türlü. kasadan monitorun kablosunu cıkarınca yesil yanıyo no signal falan diyo. cözüm bulamadım buna henuz.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Saolasın deniyicem ama monütör acılmıyor acılsın deniyeceğim[signature][hline]FuCKTöRLeR -------------- uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar