yenigor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya ben osiye üye olmaya çalışıom benden product code istio ne yazıcam oraya yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İstiyorsan bende 35 milyona sattıgım bir game key var. 4 gunluk oyun suresini içeriyor. 35 milyona satıyorum. Osi de oynamak istersen mesajını bekliyorum.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yenigor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 baba ilk 5 gün bedava deilmi ?? ben account management e girdim kaydoldum bi bunu sordu ya bu code para verince mi alınıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Evet . Burası aylik ücretli üyelik isteyen bir site. İlk olarak oyunu satın alman gerekiyor ki buda sana 30 günlük oyun siresini içerir bir şekilde geliyor. Yda sen sadece key satın alıyorsun. Oyun bir şekilde bulunup internet üzerinden otomatik olarak eksik patchlerini tamamlıyor. İlk oyun ekranında my account sekmesinden satın almış oldugun keyi girerek kredi akrtı bilgilerinde bir hesap acıyorsun.Girmiş oldugun key 1 aydan 6 aya kadarlık bir süreyi içerebvilirki buda senin almış oldugun Kodun ( şifrenin ) sahip oldugu gundur. Bende mesela elimde fazladan yanlışlıkla alınmış 45 günlük oyun süresine sahip bir key bulunmakta. Bu keyle yeni bir account acarak oyuna girebilir , 45 gun sonra ise istedigin dönemler halinde çekilmek üzere kredi kartı bilgilerinle oyun süreni belirleyerek oynamaya devam edebilirsin.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 alıcağın code'un mondains legacy olmasına dikkat et ve e-bay gibi alternatiflerede bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar