Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bildiğimiz üzere bu aletler genelde tek bir pille çalışır.Şarj olanlar da vardır ama yine başlıktan anladığınız üzere konumuz mp3 çaların pil ömrünü biraz olsun uzatmak. Bunun için küçük bir ipucu vereceğim.Ama işe yaradığına emin olun. Mesela mp3 aletimizde dark tranquility, inflames, greenday, slipknot yüklü (örnek olarak verilmiştir).Greenday dinledikten sonra birden slipknot tarzı dinlemek istersiniz.Arada bi sürü geçmeniz gereken alakasız tarz şarkı vardır.Bu yüzden şarkıların başına türlerini yazdıktan sonra kaydetmeniz, sarma olayını azaltacağı için pil ömrü uzayacaktır. Örneğin şöyle bir playlist; ----------------------------------------- Metal - In Flames - Man Made God . . . Metal - Static-X - Cold ----------------------------------------- Punk - Greenday- When I Come Arounda . . . Punk - Simple Plan - Thank You ----------------------------------------- gibi..[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saol. bide şöle bişi var: mp3 player default olarak alfabetik sırayla çalar. en çok dinlediğiniz şarkıların başına "a" koyun ilk onlarla başlasın çalmaya.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet onun farklı bi şekli işte.Gerekli gereksiz lazım olur diye dolduruyorum.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bide benim farkettigim bisey ekstra SD kart takilanlarla ilgili. SD karti write-lock konumuna alirsaniz pili cok daha az tuketiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 iPodlarda cacheyi (önbelleği) kapatırsanız daha az pil yer ama şarkılara geç ulaşabilir.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mp3 çaları olan birisi pil parasini fasla dusunmes herhaldi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben bi büfe buldum benim evin aşasında 500 binden veriyo panasonicleri. gerçi ömrü biraz az ama fiyat koymuyo en azından :D[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben 750 mA lik GP sarj edilebilir pil aldim, piller sanki nukleer satral. Takiyosun dehset uzun gidiyoki oyle boyle degil. Siddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu nice bilgi için cok tesekkür ediyorum =) Ben bunu telefonumda özel kisilerin başlarına uygulamaktaydım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar