MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Empireden sonra hemen her savaşta el moradlar direniş bile gormeden invadeye gecıyorlardı ve son 2 savastada lupersonu bastılar ama dupe wipeden sonra geçen notice.. number of dead karus users 398 El morad , number of el morad dead 743 sanırım humnalar daha cok dupe yapıyor :) savas daha bitmedi orclar adam sayısında onde ama biraz once bizimkiler warder 2'yi öldürdü bakalım ne olacak :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood [Bu mesaj MiloCan tarafından 10 Kasım 2005 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yeni notice karus:493 l morad : 985 Canlı yayında savas dakika dakika patide :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 karus :786 el morad 1447 :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: i need clan :D Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 karuslar gene yenıldı :D el moradlar baskında :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: i need clan :D Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar