KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana gelen bi pm... - Dupersin dimi? - Al işte oh olsun dupe yaptın silindi herşeyin - Al otur ağla bi güzel bıdıbıdı Ben - Sen malmısın? - Senin gibileri niye banlamıyorlar anlamadım - Topunuzu bu serverdan sürmek lazım - Bak birde yaptığınız yetmiyormuş gibi milletede satmışınız - Herkes çırılçıplak Ben - Sen salakmısın? - Sus seni pislik - Senin ....... bıdı bıdı - Alayınızı banlamaları lazım hepinizi - Hepiniz dupecisiniz pislikler şerefsizler Ben - Anladım sen salaksın, boş konuşmaya devam et - ???? zzzzZZZz[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Helal valla alan yetkiliside böyle über topicler açtıktan sonra. Diğer über konulara kızmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana PM geliyo marketteyken adam aynen şöyle... -Bamada dupe yapsana Ben:Bunlar dupe diil ark.ım... -Nası diil 4 tane mirage var Ben:Zaten dupeler silindi kardaş -Sen yine bana dupe yap para vercem 2.5m ....[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Bana gelen bi pm... - Dupersin dimi? - Al işte oh olsun dupe yaptın silindi herşeyin - Al otur ağla bi güzel bıdıbıdı Ben - Sen malmısın? - Senin gibileri niye banlamıyorlar anlamadım - Topunuzu bu serverdan sürmek lazım - Bak birde yaptığınız yetmiyormuş gibi milletede satmışınız - Herkes çırılçıplak Ben - Sen salakmısın? - Sus seni pislik - Senin ....... bıdı bıdı - Alayınızı banlamaları lazım hepinizi - Hepiniz dupecisiniz pislikler şerefsizler Ben - Anladım sen salaksın, boş konuşmaya devam et - ???? zzzzZZZz Bana ne dediLer bi görsen sEn :D Ss Koyam auzhauhsuahdas[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KaKsi, 09 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Bana gelen bi pm... - Dupersin dimi? - Al işte oh olsun dupe yaptın silindi herşeyin - Al otur ağla bi güzel bıdıbıdı Ben - Sen malmısın? - Senin gibileri niye banlamıyorlar anlamadım - Topunuzu bu serverdan sürmek lazım - Bak birde yaptığınız yetmiyormuş gibi milletede satmışınız - Herkes çırılçıplak Ben - Sen salakmısın? - Sus seni pislik - Senin ....... bıdı bıdı - Alayınızı banlamaları lazım hepinizi - Hepiniz dupecisiniz pislikler şerefsizler Ben - Anladım sen salaksın, boş konuşmaya devam et - ???? zzzzZZZz :D çok oluyo yaw eskiden ko böle diildi ben market atınca pmy bloclamassam alla yanıyorum[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Subx, 09 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Helal valla alan yetkiliside böyle über topicler açtıktan sonra. Diğer über konulara kızmamak lazım. Kızan Kim ?[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 haha cok güzel hele bir Moradon'a gidinde shoutlara bakin nerede o eski shoutlar S>> Raptor +8 , ROL +2 PM Me Fastler simdi millet B >> Raptor +6 *ezik* PS : iki shoutu atan adamda ayni kisi . Bundan 1 hafta once +8 leri satip paraya cevirmek isteyen adam simdi masum masum +6 ariyor :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 -selam aga stiletto +8 im gitti aga gm i nasıl bulcam aga nolur söle bak sana silinmeip dupe olan stilletomu veririm ( bu arada uzerimde item yok ) aga nolur ya da borc ver yenisini alayım ben-???? -... senin ben-???????????????????? -f..k u :D [Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Kasım 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 demin yazdılarım için bir duzeltme silinmeyip dupe olmayan olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Subx, 09 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Helal valla alan yetkiliside böyle über topicler açtıktan sonra. Diğer über konulara kızmamak lazım. Bunca sıkıntı içerisinde, insanların biraz gülmesini sağlamanın nesi var? Ne sakıncası var çözemedim. Başlığın amacı, başlıktaki cümleden belli... daha ne diyebilirim???[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 banLa gitsin :D biras moralim düzelsin ya :([signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ban yok... Zaten herkesin canı sıkkın...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Neyi banlıyon cocuk sen :) ahha np kaksi.gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bence GM in şu notice i geçmesi çok doğru bir davranış olur: Bana niye küfrediyrsunuz ki; düp yapanlara küfredin... Kurunun yanında her zaman yaş da yanar...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Baelithilie, 09 Kasım 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Bence GM in şu notice i geçmesi çok doğru bir davranış olur: Bana niye küfrediyrsunuz ki; düp yapanlara küfredin... Kurunun yanında her zaman yaş da yanar... Gm is a o............................... :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bir insanı annesinin mesleği yüzünden suçlayamazsın... Dupe wipe ın olumlu sonucları arasında czye gelen denge de söz konusu...Ki burdaki çoğu kişi bir hafta önce bu kosp userları roc rol rom +3 leri yapanları banlamadığı için GMe sövüyordu...Şimdi banladı yine sövüyorlar...Anlamadığım bu işte benim...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Baelithilie, 09 Kasım 2005 21:15 tarihinde demiş ki: bir insanı annesinin mesleği yüzünden suçlayamazsın... Dupe wipe ın olumlu sonucları arasında czye gelen denge de söz konusu...Ki burdaki çoğu kişi bir hafta önce bu kosp userları roc rol rom +3 leri yapanları banlamadığı için GMe sövüyordu...Şimdi banladı yine sövüyorlar...Anlamadığım bu işte benim... Sen kaç yıLdır oynuyorsun bu oyunu ?[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kendileride banlanınca :D bazı işleri çaktırmadan yapacaklar :D he bu arada myko içinde bulursam kosp =p kasarim sizi bi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sanırım bu ay 2.5 yıl bitiyor.[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben Lycoanumu Kaybettiğimde yane charım hacklendiğinde Gm Le costumer supportan konuştum ve premuım üyesi olduğum için charımı 2 gün önceye roll back attı Gm Ve bana Lycoan +7 mi verdi VErdiği İtemi siliyor Anguth[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 peki bunun benim kaç yıl oynadığımla ne alakası var? senin söylediğin durumda ise gm sana itemı geri veriyor. dupe mu değilmi diye bakmıyor... bakılsa o an da silinebilirdi... haksız mıyım?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Baelithilie, 09 Kasım 2005 21:20 tarihinde demiş ki: peki bunun benim kaç yıl oynadığımla ne alakası var? senin söylediğin durumda ise gm sana itemı geri veriyor. dupe mu değilmi diye bakmıyor... bakılsa o an da silinebilirdi... haksız mıyım? ADam benim charımı 2 gün incelemeye aldı Doğru adam salaktı hemen yedi tmm abi roll back atıyoz dedi hemen Kaç kişi Hacklendikten sonra charı roll back Olmuş ?[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyi diyosun güzel diyosun da benim oyun yılımla ne alakası var? Ayrıca bu kadar kısa süre de oynamış olsam, gmlerin yaptığı her hareketin (ban dahil) premium satın aldırmak için yapıldığını biliyorum en azından... premium + 4500 knight cash alırsan roll back + istediğin +8 item ı da alırsın...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xienonda gm yanlislik oldugunu düsünüyorsaniz customers supportla irtibata gecin gibi bi seyler dedi hatirlamiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar