Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Oyuncu

volkaan

Öne çıkan mesajlar

Dövmene gerek yoktu. Onun yerine 1-2 tane link yazabilirdin belliki yeni başlama hevesiyle gelmiş yardım istemiş.

@zaidral
Tank:
www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0500400000000000000500000000000000050255110520022151

Aktif Prot.:
www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0500400000000000000550000000000000050205110503022150 [signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

hevesin 3-5 sayfa aramakla kiriliyorsa sen oynama bu oyunu bance.bende bu oyuna basladigimda hic bir bilgim yoktu arastirma yaptim biraz bu nadir ve cok guzel olan siteyi buldum. hangi talentlari kullanacam nasil yapacam nasil lvl kasacam cogunu buradan ogrendim.anca takildigim yerlerde sorulari sordum.atlama konusuna gelince once bastaki stickleri okursan sende atlamamis olursun.[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect

[Bu mesaj jonywayt tarafından 09 Kasım 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Son yazdığının üzerine artık başka birşey yazmayı doğru bulmuyorum, çünkü bu konu uzadıkça uzar... Yardım isteyen birini azarlar gibi "buraya tıklasan", "şunu yapsan" diye hitap etmen yanlış geldi bana. Burada bir topluluk olarak yeni gelen insanlara yardım etmek yerine, direk olarak agresif bir tavır alarak yönderiyoruz. Tabiki herkes böyle yapıyor demiyorum. Bunun yanlış olduğunu söylüyorum.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

kerkesin dogrusu yanlisi kendinedir ama bu forumun belli kurallari var ben bu kurallara uyuyorum ve herkesin uymasini diliyorum.yeni baslayan biri varsa zaten yukarida sikca sorulan sorular bolumunden butun istediklerine ulasabilir.[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Sosyal ağlarda paylaş

Jony Arkadaşım , Ben burada sizden yardım beklerken böyle harekette bulunman Gerçekten Beni Üzdü.Topic Açmadan Önce arama yapmıştım sonuç bulunamadı demişti. Bense bu sitede herkesin birbirine saygılı olacagını düşünerek bu Topici açtım.Herhalde Senin Gibi Level 60 olan biri için bu soru çok komik yada basit geliyor olabilir.Ama Ben Fikir Sahibi Olabilecegime İnanmıştım.Bana Oyunu almadan önce bir arkadaşım: oyunu al sonra www.paticik.com 'a üye ol, ordan çok sey ögrenir ve ordan düşüncelerini rahatça ve özgürce paylaşırsın demişti.Görüyorum ki sadece rahatsızlık vermişim.Senden VE BU TOPİCİ OKUYAN BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM.
Not:Jony Arkadaşım Merak Etme Bundan Sonra ASLA KONU AÇMAYACAGIM.SEN RAHAT OL ARKADAŞIM.[signature][hline]LVL 6 Orc Warior Darksorrow
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yeni gelenlere biraz daha yardımcı olmanız gerekir die düşünüyorum böle sert cıkmamalısınız arkadaş yeni başlamış belliki arama motorunu bilmiyo dimi?Hem eski konuları update etmenın ne manası var acsada anlıcanın ne garantisi var belki arkadaşa burda biraz daha acıklayıcı anlatsak 1-2 cümle yazsak daha saglıklı olurdu die düsünüyorum hicbisi yok o arama motorunda her topicte 10001510 tane boş msj oldu artık aramaya ınanlaım tarzından böle cvp vercenize istedi cevabı verseydınız arkadaşın hem onu mutlu ederdınız hemde paticigi.[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
whissinn, 09 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar yeni gelenlere biraz daha yardımcı olmanız gerekir die düşünüyorum böle sert cıkmamalısınız arkadaş yeni başlamış belliki arama motorunu bilmiyo dimi?Hem eski konuları update etmenın ne manası var acsada anlıcanın ne garantisi var belki arkadaşa burda biraz daha acıklayıcı anlatsak 1-2 cümle yazsak daha saglıklı olurdu die düsünüyorum hicbisi yok o arama motorunda her topicte 10001510 tane boş msj oldu artık aramaya ınanlaım tarzından böle cvp vercenize istedi cevabı verseydınız arkadaşın hem onu mutlu ederdınız hemde paticigi.

+1[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

geiq olcak ama ben insanları uyarmıyorum bile kimsenin tavuu na kış.. demeyiz biz :D....

arkadaşım sende üzülme olur boyle taartışmalar jony ii biridir kendisini yakınen tanırım bazen biraz sinirlidir.. ama konusunca acılır bole arama motorundan farksız olur ne desen bulur.. bazen okuzlugu tutar.. ama lvl 60 paladin... bilirsin paladinlerin dps i düşük oldugu için biraz sinirliler ( cok mu abarttım ? )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...