Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikky Felsefesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

sana bişey diyen yok fiona..diablo dün akşam saatlerce anlatmaya çalıştık karşıda anlayan olmayınca bişey farketmiyo boşver uğraşma güzel giyinen herkes tikky ok hd by[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında doğru çoğunluğu metal yada rock müzik dinleyen bi forumun üyeleri nasıl giyinebilir? (Siyah t-shirt , siyah don , siyah pantolon , siyah çorap , siyah ayakkabı , siyah saat)

Tabi böyle biraz renkli giyen , belkide marka olmasa bile modayı takip eden yani kısacası biraz GENÇ bir insanın giyinmesi gereken tarzda birini gördümü "Aha tikky bu saldırınnnnnnn" demesi gayet normaldir.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

normaldir belki ama biz nası saygı duyuyosak onlarda OO TİKİLER MAL SALAK BİZ KÜLTÜRLÜYÜZ ÜLKEYİ BATIRCAKLAR İNSAN BİLE SAYMIYORUZ SALDIRRIIIN diyemezler gerekli cevabı alırlar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca tikky falan değilim onların boyu kadar kitap okudum ben kimse kalkıp bana sen avrupa yakasındaki selin gibisin diyemez marka da giyinirim kaliteli yerlere de giderim gidip bilmemkaç milyona şişe de açtırırım ama onların bildiğinden çok daha fazla şey biliyorum hayatla ilgili ama onlara göre öyle giyinmedinmi direk tikkysin ben de tikky varmı itirazı olan yeter be[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

ohooo ben çok tikyyim o zaman be..yok öle diil.bence böyle kalıplaşmış laflar kullanıyolar aynen ilk sayfada bi arkadaş yazmış selini aklınıza getirin..

biri daha yazmış .şekil lafı çok geçer..
benim bi arkadaşlın sözleri kendisi tikyy nin önde koşanı maa temiz kalplidir.işte ondan kupleler:
nabııııyosun be olm.
ooo baba şekil yapmışız.
ortam parti falan süper de insanlar ezi ya
bu ortam çok mazım
insanlara soyadlarıyla hitap eder..
abii sen o restoranta mı gittin eziksin ya..
iki dakka rahad ol..

artık bıkıyorum bu sözleri duymaktan:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

malik bi git ya damdan düşer gibi[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

benide baydı dün akşamdan beri aynı şeyleri söylemek haklısın üstte yorum yaptığını görmedm pardon.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

Selin'in ne oldugu belli değil tikky falan hak getire. Aşmış artık o noktaları o selinle kıyaslama yapmayın. Selin modeli aynen vardır ya hani zengin şımarık kızlar o modele uyuyo kendisi.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

işte nediyorum adam diyo siz tikkysiniz selin de tikky die ben bunu söylüyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 07 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 07 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Güzel giyinmek gurur duyulacak bir şeydir, utanılacak bir şey değil.
Belli bir kalitenin insanı olabilmek gurur duyulacak bir şeydir, utanılacak bir şey değil.
Tikilik dediğiniz şey ergenlik çağının getirdiği hafif bir abartıdan başka bir şey değildir, bu insanlar yanlış yolda değillerdir, kanımda gotikçisi metalcisinden çok daha iyi ve sağlam adımlarla geleceğe yürümektedirler.
başka söze gerek yok sanırım.

var. hemde çok var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 08 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
Aslında doğru çoğunluğu metal yada rock müzik dinleyen bi forumun üyeleri nasıl giyinebilir? (Siyah t-shirt , siyah don , siyah pantolon , siyah çorap , siyah ayakkabı , siyah saat)

Tabi böyle biraz renkli giyen , belkide marka olmasa bile modayı takip eden yani kısacası biraz GENÇ bir insanın giyinmesi gereken tarzda birini gördümü "Aha tikky bu saldırınnnnnnn" demesi gayet normaldir.

Hiç alakası yok. Ben metal ve rock dinlerim. Müziğe tutkuyla bağlıyım. Ben senden daha renkli giyiniyorumdur. O kadar iddalıyım :)

Çok artiz, cebinden para taşan, türkçe konuşmasından bi haber ve gösteriş meraklısı şımarıklara tiki diyorum ben. Onlardanda nefret ediyorum.

Tiki demek barlara giden, rengarenk giyinen zengin insan demek değildir. Bir tarz belirtmez. Ne yönden bakarsan bak kötü anlamdadır. Rockçı, clubbercı vs gibi tarz belirtmez.
Sosyal ağlarda paylaş

yeter be 15 sayfa tiki tartışmışsınız
bende tartıştım ama yeter be baydı bence artık

değmez yani o kadar değerli yaratıklar değil bunlar
daha uzatana tikky girsin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bütün mesajları okumadım.
sadece konu başlığına cevap olabilecek bikaç referans sözcük verip kaçıcam:

Eğlence kültürü/Entermedia
Tüketim toplumu
Kapitalizm

bi de Tiki felsefesi diyebileceğimiz bişey varsa sanırım buna kısaca hedonizm diyebiliriz...
[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 08 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...