Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikky Felsefesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

bohuuuuuuuuu
yine 13 sayfa olmus.
arayin, daha once 20+ sayfa olan konulari okuyun bre. ondan sonra hala soylenmemis bi sey varsa konu acin... ettigi laflarin ne ifade ettigini bilmeden konusan onlarca insan ortaya cikmaz boylece.

unutan arkadaslar icin soyluyorum, onlar da insan; ama onlari parmakla gosterenlerin de insan kategorisine girmesi beni uzuyo.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

antimodes dogru tespitlerin oldukça yanlış genellemelerin var. çevrendeki insanları baz alarak herkese uyarlamaya çalışıyorsun, işin içine para dışında hiçbir etmen katmıyorsun. kimse 7 yaşında bile beyaz sayfa degil ki. insanların kişiliklerini belirleyen tek şeyin para oldugunu düşünüyorsun lakin kişilik çok soyut bir kavram ve gordugun herşeyden etkilenebiliyor. o yuzden lutfen olabilecek parası olan tikky olur, parası olup da tikky olmayanlar yuzde onluk kesime tekabul eder bu yuzde onluk kesimin yuzde sekseni ileride bohem bir yaşam surer bu bohem yaşam surenlerin yuzde 49.8 inin yuzde 34.6 sı 25 yaşından sonra kalan kısmı 20 yaşından sonra cihangire yerleşir gibi genellemeler yapma lutfen rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha böyle heryerde ne giydiğini söyleyen veya marka giyindiğini belli edenlere deniyo. For example u.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 08 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
"nassi giyinsem etsem sekil yapsamda

ya abi bi arkadaş var insan her lafında şekil der mi dio ya..
fiona bu kadar lafa ne dendiğini anlamadıysan yazık hala süper laf falan diosun komik yani başka bişey değilsignature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

[Bu mesaj Malruthion tarafından 08 Kasım 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim durup aykakbıma bakıp beni eziosan,artist giyinip karşı icnsi sırf üstü başına göre değerlendiosan,belli bi hayat felsefen(ne olursa olsun,beleşçilik,adilik v.s)yerleşmemişse,düşüncen yoksa,sadece karşı cinse naz yapmak tavlamak ve artist gözükmek hayatının 1.planındaysa,geldiğin yerleri unutuorsan,tikisindir bence,yani mal..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 08 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
sen beni anlamadın bence benim de öyle bi arkadaşım var demeye çalışıyorum:)
nası yani?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada ben yanlış msjını almışım üsttekine dedim fastreloadın mesajına süper demişsin ya[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar ırdelenmesını anlamıyorum rıglous dogru soylemıs yukarda onlarda ınsan nihayetinde.Başka yapılacak iş yokmuş gibi...
Sırf sızın ıstedıgınız gıbı gıyınıp konusmuyor dıye insanlarla bu kadar dalga gecmek ne kadar dogru ?[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 08 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
yok be onu sana dediği için değil ben onu sana dediğini bilmiodum ki:)
lafın felsefesi çok güzel:)
allahallaa...iyi nediyim yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

ya insanımız boş konuşmayı sevio.ona tiky buna bişi

ben herşeyin kalitelisini severim.gittigim giydigim yedigim.herşey yani.beni tanımayan adam tikky der.yani kafasına göre takılsın herkes

sosyal hayatı olmiyan 7/24 bilg başında duran adamlar ona tiky buna bişi diyerek kendilerini avutsunlar[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 08 Kasım 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...