Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ritmix reklamındaki kız kimdir?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

said:
Dynun, 04 Kasım 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
Davion sakin =)

Nası sakin olabilirim ya :( Ulan varya hırs ettim bulucam Deniz Seki'nin cep telefonunu falan.

Ulan bu hatunu Okan Bayülgen hakedio muydu be!!![signature][hline]!!!nisriG MafaK

[Bu mesaj Davion tarafından 04 Kasım 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 04 Kasım 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
İzleyen var mı bilmiyorum, şahan barmen rolünde oynuyor, bir adam ve bir kız var sahilde geçiyor...
Kız hatta saçma sapan bir çikolata reklamında da oynamıştı sanırım Emre Altuğ'nun oynadığı...
Bu kızı tanıyan var mı? Nerede okuyor, kimdir kaç yaşındadır, hangi ajansa yazılıdır? Bilgisi olan varsa sevinirim.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hatun dediğin derler ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :) Şimdi bu lafımada saldırır millet ya. Neyse ben demedim ama tabi bunu diyenler demiş vakti zamanında. Ama deniz seki bence tam bu tarife uyuyo hastayım hatuna. Bu arada Merve kardeşimizde omuz omuza filminde bayagı güzel kilo almıştı :P Tam balık eti olmuştu o zamanlar çok beğeniyordum. Cidden süperdi yani hala öyleyse gene favorilerim arasında ama Deniz Seki 1 numara hem olgun ;) hem güzel. Genc kızlarla takılıp onların sorunlarıyla ugrasmaktansa olgun bayanları tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 04 Kasım 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
davion nooluyoruz oleam :)

hastayım abi bu kıza şimdi aklıma geldi :D Omuz omuzda seyrediom valla o zenci cocukla basketbol sahasında bulustuklarındaki sahneyi hala unutamıyorum :) O sahneyi bulmam lazım Kanal D'ye mail atıcam. Olmadı orada staj gören birine para yedirip o bölümün kopyasını bulucam.

Buyrun benım :D KanalD Bilgi İşlemIT bolumunde 3 aydan berı ve toplam 8 ay olucak sekılde stajyer ım =)))[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

KAnald de cinegy diye bir program kullanılıyor ve arsıv e o program sayesınde gırılıyor bende o programa gırmek ıcın gereken şifre ve username ı var =)Fakat ordakı programlar tv ye cıkarılcak sekılde formatlı oldugu ıcın normal bir video klip bile 4 gb fln =) yanı bir bölümün kopyasını fılan almak zor =)) anca gececiler format ını değiştirip kopyalayabılır ama bende gececı değilim malesef =))[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...