Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ühühü çok güzel ya :([signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Davion sakin =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Dynun, 04 Kasım 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Davion sakin =) Nası sakin olabilirim ya :( Ulan varya hırs ettim bulucam Deniz Seki'nin cep telefonunu falan. Ulan bu hatunu Okan Bayülgen hakedio muydu be!!![signature][hline]!!!nisriG MafaK[Bu mesaj Davion tarafından 04 Kasım 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Antimodes52, 04 Kasım 2005 00:59 tarihinde demiş ki: İzleyen var mı bilmiyorum, şahan barmen rolünde oynuyor, bir adam ve bir kız var sahilde geçiyor... Kız hatta saçma sapan bir çikolata reklamında da oynamıştı sanırım Emre Altuğ'nun oynadığı... Bu kızı tanıyan var mı? Nerede okuyor, kimdir kaç yaşındadır, hangi ajansa yazılıdır? Bilgisi olan varsa sevinirim. Allah akıl fikir versin ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben beğenmiyorum pek nedense... Kişisel görüşüm tabi. İnş bulursun.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 deniz sekiyi begenmem diger kiz guzel ama ses biraz gicik ama onemsiz:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Abi hatun dediğin derler ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :) Şimdi bu lafımada saldırır millet ya. Neyse ben demedim ama tabi bunu diyenler demiş vakti zamanında. Ama deniz seki bence tam bu tarife uyuyo hastayım hatuna. Bu arada Merve kardeşimizde omuz omuza filminde bayagı güzel kilo almıştı :P Tam balık eti olmuştu o zamanlar çok beğeniyordum. Cidden süperdi yani hala öyleyse gene favorilerim arasında ama Deniz Seki 1 numara hem olgun ;) hem güzel. Genc kızlarla takılıp onların sorunlarıyla ugrasmaktansa olgun bayanları tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hic uzun saclı kız begenmem bende kız dedigin siyah kısa saclı renkli gozlu olacak:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Eee herhalde uzun saçlı olcak şöle dalgalı falan :) Gözleri falan önemli değil ama :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 02:39 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki: davion nooluyoruz oleam :) hastayım abi bu kıza şimdi aklıma geldi :D Omuz omuzda seyrediom valla o zenci cocukla basketbol sahasında bulustuklarındaki sahneyi hala unutamıyorum :) O sahneyi bulmam lazım Kanal D'ye mail atıcam. Olmadı orada staj gören birine para yedirip o bölümün kopyasını bulucam. Buyrun benım :D KanalD Bilgi İşlemIT bolumunde 3 aydan berı ve toplam 8 ay olucak sekılde stajyer ım =)))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ok cidden görüşelim o bölümün kopyasını ayarlarsan. Bizdende sana bi sakal çıkar yani :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 KAnald de cinegy diye bir program kullanılıyor ve arsıv e o program sayesınde gırılıyor bende o programa gırmek ıcın gereken şifre ve username ı var =)Fakat ordakı programlar tv ye cıkarılcak sekılde formatlı oldugu ıcın normal bir video klip bile 4 gb fln =) yanı bir bölümün kopyasını fılan almak zor =)) anca gececiler format ını değiştirip kopyalayabılır ama bende gececı değilim malesef =))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla ayarlarsan aynen 75 Milyon veririm :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadaslar emege biraz saygi, +reput[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Rep to rep *!Pent'e rep yolları* +31 Rep[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kız güzel ama sesi arada çok feci kayıyo[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hahaha ulan merve benim apartmanda oturuyor rastlarsam verecem siteyi okusun burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: cembone, 04 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki: salak o kız ya HAHAHAHAHAHA.. bunu da söle sergen[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayat bilgisinde orteganınki değilmi o[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sergen sen ya çok sallıyorsun ya da çok şanslısın?[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben şu yukarda uo logosundaki kadınla tanışmak istiyorum çok sevdim size apla diyebülürmüyüm[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 davion is gone meeeed.. deniz seki seki seki sek sek diorsuaen ? bu arada kimse kimseyi kandırmasın bu kız bizim üniversitede ( yeditepe )[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 04 Kasım 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Aynen öle diyorum angel. Deniz Seki seki seki seksek.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen sese bakıyosan senin yaş ya çok ufak ya da baya ilerlemiş...:D.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nişantaşında bi lisede okuyodu o sanırım. bizim ark tanıyodu onu aynı lisedelerdi[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar