Devianne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaşlar Herkez Hangi Server da oynadığını buraya toplu bi şekilde yazabilirmi yada bildiği arkadaşlarının adını ben Devianne den sıkıldım hiç türk kalmadı 2 3 tane anca türklerin ve pvp nin çok olduğu bi server e girmek istiyorum buraya yazın dicem ama 100 mesajı geçmeden konuya msj yazamıyosun bu ne anlama geliyo hala anlamadım ama atamıyorsanzı pm atarsanız sevinirim 1 ay içinde başka acc la giriyorum diğer acc da 74 BD var onu bırakamam o Char a 6 ayımı gecemi gündüzümü harcadım ama artı devianne den sıkıldım başka server da türklerle oynamak istiyorum ilginiz için şimdi den teşekkürler :D
Devianne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yadaaaaa devianne de sıfırdan başlamak isteyen arkadaş varsa onlarıda bekleriz bi arkadaş Clan kuruyo türk yabancı karışık ama pvp clan ı lvl ihtiyacımızı giderdikten sonra 3 clan ı yıkmaya çalışcaz başaramask bile rahat vermiycez pvp isteyen olursa talepde çok olursa herşeyi ayarlayıp buraya yazcaz tabi size bağlı yok derseniz ben gelcem sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hocam KAIN e gel :) hem pvpnin bol oldugu hemde botlarin fazla olmadigi bi server, guzel de clan kurduk :P yakinda teror estirecez gerci simdi bile kimse takilmiyor bize ^^ yeni gelecek arkadaslar olursa ben mazut u lvl 58 yapacam(%40 kaldi) bigboom golem ile 6 saatte lvl 40 ^^(sureyi atmiyorum,test edilmistir) lvl konusunu dert etmeyin yani ^^ item konusunda da yardimci oluruz hep birlikte el ele verdik mi sorun olmaz yani :)[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain
Devianne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tamam Yakında Hatta şimdi eski acc den giriyorum KAIN e aslında arkadaş kendi acc den bi char açıp girdiydi ama Sizi bulamadık Mazut a pm attık oyunda yoktu 3 kere girdik bi denk gelmedi ama ben şimdiden bi char açıp geliyorum yada size hangi char lazımsa onu açıp başlıyım
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hocam tam tanistik uctun gittin yaa, bende bi shielen elder power lvlliyorum cok komik yaa 20k exp hic bi sey yapmadan geliyor sadece oturuyorum :)) mazut,doktor,simsek,bebekurt,tarkan,yakarim,sthilarion,bunlardan biri kesin oyundadir ^^ benim msn i gonderiyom sana hadi kendine iyi bak[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain
Öne çıkan mesajlar