ulfang Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 son zamanlarda bilgisayarıma saçma sapa bişiler olmaya başladı örn.. bilgisayarı açıyorum tamam herşey hoş tam açılırken oyle kalıyo dgörüyorum dosya ikonlarına tıklayamıyorum başlatın üstüne filan getiriyorum kum saati çıkıyo tıklanmıyor yani ctrl+alt+del basıyorum sonra o pencereyi oynattığımda pencerenin izleri kalıyo masa üstünde yai hareket ettirdikçe çoğalıyo bu arada win xp yüklü bide service pack 2 var ayrıca yeni format atmıştım harddisk neredeyse boş ... neyse yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anakartında sorun var gibi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu mudur yani ? gidip anakartımı değiştireyim yokmu çözümü filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anakartını benim mesajıma göre değiştirme. git bir bilgisayarcıya göster. makinan yanımda olmadığı için sorunun şudur diyemiyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar